Süper Lig'in 4. haftanın sonucu merakla beklenen mücadelesinde Trabzonspor, sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Lige GZT Giresunspor ve Atakaş Hatayspor galibiyetleriyle başlayan sarı-kırmızılı ekip, 3. haftada Kasımpaşa ile berabere kaldı. İlk 3 haftada 7 puan toplayan Galatasaray, 4. sırada yer alıyor.

Süper Lig'in ilk 3 haftasını galibiyetle kapatarak liderlik koltuğunda oturan bordo-mavililer, Galatasaray karşısında kazanarak zirvedeki yerini korumak istiyor. Trabzonspor, Galatasaray'ı yenmesi halinde ligde 17 sezon sonra art arda 4 maçtan galibiyetle ayrılma başarısı gösterecek.

İki takımın eksikleri

Trabzonspor'da Djaniny ve Gervinho'nun sakatlıkları bulunuyor. İyileşen Dorukhan Toköz, Peres, Cornelius ve Trondsen'in kadroda yer alması bekleniyor. Galatasaray'da sakatlığı bulunan kaptan Arda Turan, Barış Alper Yılmaz, Sacha Boey ve Sofiane Feghouli maç kadrosunda yer almayacak. Cezası süren Marcao da Trabzonspor'a karşı süre alamayacak.

TRABZONSPOR - GALATASARAY

MUHTEMEL 11'LER!

TRABZONSPOR:
 Uğurcan, Peres, Edgar, Hugo, Denswil, Berat, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Luyindama, Nelsson, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Morutan, Cicaldau, Kerem, Diagne

HAKEM: Ali Palabıyık
STAT: Medical Park
SAAT: 20.00
YAYIN: beIN Sports 1

Editör: TE Bilisim