Bir dönemler Beşiktaş'ta da forma giyen Anderson Talisca, Suudi Arabistan takımı olan Al Nassr'da son dönemlerde yaşadıkları gündem oldu. İki eski Beşiktaşlı futbolcu Talisca ve Aboubakar, Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında yeniden bir araya gelmişti.

AL NASSR'DA YERLİ-YABANCI KRİZİ

İki futbolcu da son dönemler gündeme gelen iddiaların ardından Arap basınında geniş yer buluyor. Al Nassr'da yerli-yabancı tartışması takımda huzursuzluğa neden olmuş durumda.

AL NASSR'LI OYUNCUDAN FLAŞ SÖZLER

Al Nassr oyuncusu olan Abdulfattah Asiri, takımdaki yabancı oyuncuların formda olmasa bile sahada 90 dakika boyunca oynamalarının rahatsız edici olduğunu ifade etti.

TALİSCA VE ABOUBAKAR RAHATSIZ OLMUŞ DURUMDA

Asiri'nin bu açıklaması sonrası Talisca ve Aboubakar'ın söylenenlerden rahatsız olduğu takımda huzursuzluğun yaşandığı ifade edildi.

TALİSCA İÇİN FENERBAHÇE İDDİASI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Özellikle Talisca'nın son dönemlerde takımda mutsuz olduğu ve yeni takımlardan gelen teklifleri değerlendirdiği iddia edildi.

"BÜYÜK İHTİMALLE YENİ KULÜBÜ FENERBAHÇE OLACAK"

Arap basınında yer alan bir iddiaya göre Talisca'nın yeni adresinin Türkiye olacağı yazıldı. Arap basını, Anderson Talisca hakkında flaş bir iddiada bulunarak şunları yazdı: "Türkiye'de çıkan haberler doğru. Talisca ayrılacak. Büyük ihtimalle gideceği kulüp de Fenerbahçe olacak."

Lisans komitesi, mali şartları yerine getiremedikleri için Al Nassr'a Asya Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacağına karar verdi.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Anderson Talisca, Beşiktaşlı taraftarlara sosyal medyadan sürekli mesaj yollamış ve transfer iddialarına neden olmuştu.

Bir dönem Beşiktaş forması giyen Brezilyalı futbolcu, gösterdiği performansla Süper Lig'e damga vurmuştu. Al Nassr'da 11 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu 6 gol ve 3 asislik katkı verdi

Editör: TE Bilisim