Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen ve şuana kadar oynadığı oyunla tatmin etmeyen Van Spor FK, yarın Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu maçında, Sivas Belediye Spor karşısında ter dökecek.

Lige kötü bir başlangıç yapan ardından teknik heyette değişikliğe giden Van Spor FK, teknik kadro değişikliğinden sonra aldığı 2 galibiyetin ardından yeniden düşüşe geçti. İlk önce Bodrumspor ile kendi sahasında berabere kalan, ardından deplasmanda karşılaştığı Kırşehir Belediye Spor'a 1 – 0 mağlup olan Van Spor FK, kupa maçında moral arayacak.

Kırşehir Belediye Spor'un maçın önemli bir bölümünü 10 kişi oynamasına rağmen bir türlü gol bulamayan ve sahadan mağlubiyetle ayrılan Van Spor'da, Teknik Direktör Serhat Gürpınar'ın, yarın kupa maçında, daha önce çok fazla şans bulamamış olan futbolculara da şans vermesi bekleniyor.

Yarın Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak olan maç saat 13.00'te başlayacak. Maçı Berkan Çetin yönetecek. Arif Dilmeç ve Serhat Sağır'ın yardımcı hakemlik yapacağı müsabakanın 4. hakemliğini ise Ramazan Doğanay yapacak.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan müsabakayı kazanan takım Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükselecek.

 Prestij gazetesi Haber: Umut TARHAN

Editör: TE Bilisim