Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) Van'ı temsil edecek olan Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor kulübü yönetim ve teknik heyeti kentteki basın mensupları ile bir araya geldi. Van Elite Word Otel'de yapılan toplantıya yeni Teknik Direktörü Yavuz Oruç,  yardımcıları Ayhan Erçiçek ve Ferhat Yıldırım Çakar, kulüp yöneticilerinden Sportif direktör Kadir Tunçdemir, Kulüp menajeri Osman Yıldırgan, Kulüp avukatı Rohat Kurt ve takım kaptanı Ali Kurt yer aldı.

VANGÖLÜ SAHAYA İNDİ

Vangölü Spor Kulübü, tecrübeli Teknik Direktör Yavuz Oruç ve yardımcıları yönetiminde 21 kişilik futbolcu kadrosu ile yeni sezon hazırlıklarına 75’nci Yıl Futbol Sahasında toplanarak antrenmanlara başladı. Kulübün Sportif direktörü Kadir Tunçdemir ve kulüp menajeri Osman Yıldırgan ilk antrenmanda takımlarını yalnız bırakmadı.

“KAZANAN VAN FUTBOLU OLACAK”

Elite Word Otel genel müdürü Oktay Aksoy'un ev sahipliğinde Basın mensupları ile tanışma toplantısında bir araya gelen kulüp yönetimi ve teknik heyet takımla ilgili yaptıkları ortak açıklamada "El birliği ile Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübünü başarısı ve şehre yeni profesyonel takım kazandırmak için mücadele edeceklerini belirttiler"

BAL LİGİ'NDE VAN'I TEMSİL EDECEK

Tecrübeli teknik direktör Yavuz Oruç ise yaptığı açıklamada; Yeni sezon ilk çalışmasını 16 Mart tarihi itibariyle başladıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü;  “Bölgesel Amatör Lig'de zor bir lig bizi bekliyor. BAL Ligi'nde Van'ı temsil edecek olan Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor kulübü yönetim kurulu tarafından Bizlere teklif geldiğinde düşünmeden karşılıksız kabul ettiklerini ifade ederek, tek amacımız Van futbolunu ileriye taşımak ve kahve köşelerinde dolaşan gençliği futbola kazandırmak olduğunu belirtti. Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor kulübü olarak, öncelikle ligin iddialı takımı olmak ve şehre yeni bir profesyonel takım kazandırmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. İlimizi profesyonel ligde temsil eden tek takımımız Vanspor'a futbolcu aktarmak ve Vanspor'un bir nevi pilot takımı olmak istiyoruz. Bu amaçla arkadaşlarımızla bu yola çıktıklarını da kaydeden Oruç,   Futbolcularımızın hepsi Vanlı transfer için gerekli desteği alabilirsek takıma faydalı en fazla üç dört transfer düşünüyoruz bunun içinde başta Sayın Valimiz ve Büyükşehir belediye başkan vekili Sayın Mehmet Emin Bilmez, olmak üzere iş adamlarımız ve STK temsilcilerimizden destek bekliyoruz. Bu takım bu şehrin takımıdır" dedi.

"TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİZ"

17 Nisan'da başlayacak ligde grubumuzda yer alan tüm takımlara da hayırlı bir sezon ve başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim