Vanlı sporcu Burak Durgun 30 Ocak tarihinde İstanbul Halkalı’da gerçekleştirilecek olan ‘Efsaneler Arenası +90 Ağır Siklet’ müsabakasında İranlı yarışmacıya karşı Türkiye’yi temsil edecek.

 

Van Profesyonel Spor Kulübünde 4,5 yıl boks yapan Burak Durgun son 2 yıldır kickboks sporuna merak sardı. Durgun Kickbokstaki başarılı grafiğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Durgun bu başarısından dolayı 30 Ocak tarihinde İstanbul’da yapılacak olan Türkiye-İran arasından kickboks Efsaneler Arenasında Türkiye’yi temsil edecek.

 

DURGUN: BAŞARILI OLACAĞIZ

Yapacağı maç ile ilgili konuşan Vanlı Sporcu Burak Durgun, profesyonel anlamda 4,5 yıldır boks yaptığı, son 2 yıldır ise kickboks ile uğraştığını söyledi. Durgun açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Antrenörüm ve hocam Serkan Saki ile birlikte çalışıyorum. 30 Ocak’ta gerçekleştirilen maç ilk maçım olacak. Hocamla birlikte maça çok iyi hazırlanıyorum. Çalıştığım salon sahibi, dostlarım ve arkadaşlarım beni hiç yalnız bırakmıyorlar. Van’ı ve Türkiye’yi temsil etmekten gurur duyuyorum. Maçı alacağımıza inanıyorum.” Durgun 30 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan müsabakaya davet edildiğinden dolayı Organizatör Mehmet Mestoğlu ve Spor Kulüp Başkanı Abdulcebbar İğison’a teşekkür etti. Durgun, “Ne Van’ın nede Türkiye’nin yüzünü kara çıkarmayacağım.” Gençlere de seslenen Durgun, tüm gençleri spora davet etti.

 

SAKİ: ARALIKSIZ ÇALIŞIYORUZ

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Antrenör Serkan Saki ise, “16 yıldır antrenörlük yapıyorum. Bu yılda Burak ile birlikte çalışıyoruz. Bu Burak’ın ilk profesyonel maçı. Organizatörümüz Mehmet Mestoğlu bizi davet ettiler. Yaklaşık olarak 45 gündür aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah başarılı olacağız. Bu anlamda Vanlıların desteklerini bekliyoruz.”


 
ŞEHRİVAN SPOR: ÖNDER ALTINAL
Editör: TE Bilisim