ŞEHRİVAN SPOR: ÖNDER ALTINAL - Van'ın gururu kızlar Giresun'dan grup birincisi olarak döndü. Mart'ın ilk haftasında yapılacak olan Türkiye Kros Finallerine katılacak olan Vanlı kızlarda, burada Van'ı temsil edecek. Buradan da başarı elde edilirse, Fransa'nın Başkentti Paris'te hem Van hem de Türkiye’ye Vanlı kızlar temsil edecek.

 

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Gençler (A-B) Kız/Erkek Kros Grup yarışmaları tamamlandı. Giresun’da düzenlenen yarışlara Van Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katıldı.

 

Yarışlarda Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu gruptan birinci çıkarak, Mart ayının ilk haftasında düzenlenmesi planlanan Türkiye finallerinde Van’ı temsil edecek.

 

 

HEDEFİMİZ PARİS’TE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETMEK

Bu finallerde de başarılı sonuç elde edilmesi takdirde Vanlı kızlar, Fransa’nın Başkenti Paris’te Van ve Türkiye’yi temsil edecek. Van için Giresun’da büyük başarı elde eden Van ekibinin ulaşım desteği ise Van Büyükşehir Belediyesinden geldi. Giresun’da başarı elde eden Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu’nun 6 sporcusu aldıkları madalya ve kupa ile Van’a dönüş yaptı.

 

 

BAŞARILI OLAN SPORCULAR

Van’da derece alan okullar Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Giresun da düzenlenen kros grup müsabakalarında Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç B Kızlarda birincilik elde eden sporcular: Zerda Biral, Ceyda Karataş, Dilara Baçak, Deniz Umur, Zeynep Kıpçak, Senem Tekinyer. Takıma, antrenör Fetih Çalışkan ve Okul Müdürü Şevket Meydan eşlik etti.

 

 

Giresun’daki yarışta başarılı olan Van ekibi madalyalarını aldıktan sonra Van’a geri dönüş için yola çıktı.

 

Editör: TE Bilisim