Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Yarışması’na katılan Vanlı badmintoncular takım halinde grup birincisi oldular.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nün 2015 faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi kapsamında Iğdır, Ağrı, Bitlis, Kars, Malatya, Tunceli, Elazığ, Bingöl ve Van ilinin de katılımı ile Muş Atatürk Spor Salonu’nda yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Yarışması sona erdi. Müsabakalarda bütün rakiplerini yenerek takım halinde grup birincisi alan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Takımı, çeyrek final müsabakalarında Van’ı temsil edecekler.

 

Badminton Van İl Temsilcisi Atilla Enterili, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sporun yaygınlaştırılması, altyapı sağlanması ve ulusal düzeyde sürdürülmesi için düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Yarışması’na Van’dan 5 sporcu ile katıldıklarını söyledi. Enterili, “Sporcularımız çok iyi bir performans sergileyerek takım halinde grup birinci oldular. Grup birinciliğini kazanan takımımız çeyrek final yarışmalarına katılma başarısı göstererek bizleri biz kez daha mutlu ettiler. Buradan bütün sporcularımızı tebrik ediyor, emeği geçen başta il müdürlüğümüz olmak üzere bütün antrenör ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim