ŞEHRİVAN HABER - Ligin ilk yarısını 32 puan ile 8'inci sırada tamamlayan Vanspor FK, Antalya'daki kampını sürdürürken transfer çalışmalarını da yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Yönetimin sezon ortasında ciddi değişiklikler yapacağı açıklamasından sonra devre arası verilir verilmez hareketlilik başlarken, transferler ardı ardına açıklanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılanlar ve transferlerle hareketli günler yaşayan Vanspor FK'da bugün yine transfer hareketliliği vardı.

Sosyal medyada yapılan paylaşımların ardından sürpriz transferler ardı ardına açıklanırken bugün 3 yeni transfer paylaşıldı.

GÜNÜN İLK TRANSFERİ UĞUR ADEM GEZER OLDU

Takımın açıkladığı ilk transfer Uğur Adem Gezer oldu. Gezer'in transfer açıklaması şu sözlerle verildi: "Kulübümüz, devre arası transfer çalışmaları kapsamında son olarak Kırklareli Spor’da oynayan Uğur Adem Gezer ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreni Asbaşkanımız Akın Dinçer ve Futbol Şube Sorumlumuz Erkan Avseren’in katılımıyla gerçekleşti."

VANSPOR'A SÜPER LİGDEN TAKVİYE

Takımın ikinci transferi ise, kurumsal hesaptan "HOŞ GELDİN TAHA GÜR" sözleri ile duyuruldu. But transfer ile ilgili olarak: "Kulübümüz, devre arası transfer çalışmaları kapsamında Süper Lig takımlarından Yeni Malatya Spor’un oyuncusu Taha Gür ile 2. devre için kiralık sözleşme imzaladı." sözlerine yer verildi.

FORVET TRANSFERİ DE GELDİ

Kulüp tarafından açıklanan son transfer Kariyerine Körfez Sk'da Başlayan son 3 Sezondur Kocaelispor Forması Giyen ve Ligin İlk Devresinde Kocaelispor Forması İle 124 Dakika Sahada Kalıp 1 Gol Atan 19 Yaşındaki santrafor İsa Nalbant oldu. Nalbant'ın transfer açıklaması "Kulübümüz, devre arası transfer çalışmaları kapsamında 1.Lig takımlarından Kocaeli Spor’un oyuncusu İsa Nalbant ile 2. devre için kiralık sözleşme imzaladı." şekilnde paylaşıldı.

Editör: TE Bilisim