ŞEHRİVAN SPOR: ÖNDER ALTINAL / ANTALYA - Antalya’da kamp çalışmaları devam eden Van Büyükşehir Belediyespor, kamp hazırlıkları kapsamında, Kızılcabölükspor ile hazırlık maçı düzenledi.

 

Antalya Kundu Adalya Elite Lara Otel tesislerinde ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor, Kızılcabölükspor ile hazırlık maçı yaptı. Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktör Feyyaz Uçar ile çıktığı ilk hazırlık maçında Kızılcabölükspor'a 1-0 mağlup oldu.

 

Temsilcimiz Antalya kampında ikinci hazırlık maçında bugün 3. Lig ekiplerinden Kızılcabölükspor ile karşılaştı. İlk yarı karşılıklı ataklarla geçen maçta Van Büyükşehir Belediyespor maçın sonuna doğru kalesinde gördüğü golle Kızılcıbölükspor'a 1-0 mağlup oldu. Yeni transfer Gökhan Ünal sabah antrenmanın ardından hazırlık maçında yer almadı. Yeni transfer Serdar Cansu ise ikinci yarıda oyuna dahil oldu.

 

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik direktör Feyyaz Uçar yönetiminde sahaya Onur Bilgin, Fahrettin Bıyıklı, Tahir Kurtuluş, Temel Taşkın, Mutlu İlengöz, Onur Bektaş, Zekeriya Çakırca, Emrah Tacir, Ali Kuleli, Sedat Komi ve Ömer Çetinbaş ilk 11'i ile çıktı.

 

Maçın ikinci yarısında ise Van Büyükşehir Belediyespor'da Emre Toptan, Sergen Yılmaz, Haydar Deniz, Onur Cancan, Serdar Cansu ve Sezer oyuna dahil oldu. Yeni transfer Serdar Cansu ise Van Büyükşehir Belediyespor forması ile ilk maçına çıktı.

 

Perşembe gününe kadar Antalya’da kampta kalacak olan Van Büyükşehir Belediyespor ardından Ankara’daki maça gitmek üzere buradan ayrılacak. Van Büyükşehir Belediyespor Ankara maçı sonrası Van’a dönecek.

Editör: TE Bilisim