Siyah-Kırmızılılar Pazar günü Gölcükspor ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını dün maçın oynanacağı Atatürk Şehir Stadında yaptığı taktiksel çalışmalar ve çift kale maç ile sürdürdü. 13.30’da başlayan çalışmaya tüm futbolcular katıldı. Teknik Direktör Ramazan Silin, nezaretinde başlayan antrenman ısınma hareketleri ve top kapma çalışması ile başladı daha sonra pas çalışması yapan futbolcular iki takıma ayrılarak çift kale maç yaparak bir şekilde gölcük maçı provasını yaptılar. Çift kale maçta zaman zaman oyunu durdurarak futbolcuları uyaran Teknik direktör Ramazan Silin, futbolculara maç içerisinde neler yapacaklarını uygulamalı anlatarak futbolcuların gölcük karşısında hata yapmamaları konusunda sık sık uyardı.

Ramazan Silin; ‘‘BU MAÇI KAZANACAĞIZ''

Teknik Direktör Ramazan Silin, Gölcükspor maçını kazanmak için her şeylerini ortaya koyacaklarını söyledi. Kendileri açısından son derece önemli bir maç oynayacaklarını söyleyen Silin, ‘‘Taraftar rahat olsun kazanacağız’’yeter ki, taraftarımız bizi desteklesin kritik bir maç bu yüzden taraftarımızı ve B.Vanspor’a gönül veren herkesin desteğine ihtiyacımız var takımın 12’nci adamı taraftarımızı yanımızda görmeyi istiyoruz’’ dedi.

Takım kaptanı Osman Yıldırgan;

Takım olarak galibiyet için tek yürek olduklarını zor maçların üstesinden gelen bir yapıya ve takım ruhuna sahip olduklarını Pazar günü de bütün taraftarları ve camiayı rahatlatacak 3 puan ile sahadan ayrılacaklarını ifade eden Yıldırgan, takım arkadaşları ile kendi aralarında sık sık hafta boyunca toplantı yaptıklarını ve kazanmaları gereken bir maç olduğunun bilincinde olduklarına dikkat çekerek, ligin son maçına Yozgat’ta daha rahat çıkmaları için mücadele edeceklerini belirterek, maçın bitiş düğüne kadar mücadelemizi sürdüreceğiz inançlarının tam olduğunu belirten, kaptan "Kritik bir dönemden geçiyoruz puan kaybının affedilemeyeceği bir dönem. Takım olarak bunun bilincindeyiz. Gölcük karşısında en iyi mücadeleyi ortaya koyarak 3 puan alacağız" dedi.

Milli Futbolcumuz Maksut Taşkıran; ‘‘TEK HEDEF ÜÇ PUAN’’

B.Vanspor altyapısından yetişen oynadığı futbol ve attığı gollerle takımına puanlar kazandıran iyi futbolunun karşılığında Milli Takım seçmelerine çağrılan Van’ın gururu Milli futbolcumuz genç yetenek Maksut Taşkıran; kader maçı diye nitelendirilen Gölcükspor maçı öncesinde taraftara galibiyet sözü verdi. Takımın kilit oyuncularından olan Maksut Taşkıran, Gölcükspor maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini ifade ederek, Pazar günü tüm taraftarlarımızı yanımızda görmeyi istiyoruz taraftarlarımız tribünde bizi ise, sahada görevimizi en iyi şekilde yaparak sahadan zaferle çıkacakacağımızı bunu da başaracak gücümüzün olduğunu biliyor tüm oyuncuların terlerini son damlasına kadar fedakârca akıtarak mücadele edeceklerini söyledi.

Başkan Dülger; ‘‘STADA AKACAĞIZ’’

Kara-Kobra Taraftar Derneği Başkanı Ercan Dülger birlik çağrısı yaparak "Takımımıza inanıyoruz. Gölcük maçından 3 puan bekliyoruz. Başkan, yönetim, teknik heyet ve futbolculara olan güvenimiz tamdır. Taraftarlar olarak kenetlendik. Bu maçta biz de takımın yanında olacağız."

Sezon başından beri takıma desteğini esirgemeyen kar kış uzak yakın demeden Van'da ve deplasmanlarda takımı destekleyen yalnız bırakmayan Kara-Kobra taraftarlar derneği Başkanı Ercan Dülger ve Gönüldaşları Pazar günü B.Vanspor açısından hayati önem taşıyan Gölcük maçı için Van'lıyım diyen herkesi Van Atatürk stadyumunda tek yürek olma adına birlik çağrısında bulunarak, "Haydi taraftarlar, haydi siyasiler, haydi protokol maça” diyerek, herkesi el birliği ile bu önemli maçta B.Vanspor’u desteklemeye çağırdı. (Kaynak: Vansesi/Rıdvan Can)

Editör: TE Bilisim