TFF 2. Lig Kırmızı Grup’daki mücadelesine bu sene fırtına gibi Vanspor, yoluna kayıpsız devam etmeyi sürdürüyor. Lige hazırlanma konusundaki sıkıntılar, yönetimin oluşturulamaması ve daha birçok eksikliğe rağmen ligin ilk 7 haftasında tüm bu olumsuzlukları unutturan Vanspor, 8’inci hafta maçında konuk olduğu Kahramanmaraş Spor deplasmanından da puanla geldi.

GOLCÜ HAMZA HAVAYA GİRDİ!

Kahramanmaraş Spor’u formda golcüsü Hamza’nın attığı 3 golle deviren Vanspor, liderlik mücadelesinde bir önemli 3 puan daha alırken, oynanan futbol gelecek haftalar için de umut verdi. İlk golü henüz 5’inci dakikada bularak rakibine oranla baskın ve oyunu kontrol etmeyi başaran bir futbol oynayan Vanspor ikinci golü de yine ilk yarıda buldu. İkinci gole kadar olan süreçte de rakip kalede ataklarını sürdüren temsilcimiz ikinci golü penaltıdan buldu. 42’inci dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren isim de ilk golde imzası olan Hamza Küçükköylü oldu. İkinci yarıda oyunun kontrolünü elinde bulunduran Vanspor, son dakikalarda gelen gol Emrah Tacir’in golü ile de maçı 3-0 kazanmayı bildi.

VANSPOR’UN İSTATİSTİKLERİ DE UMUT VERİYOR!

Vanspor alınan sonuç ile 8 haftada 20 puana varmayı başardı. Şimdiye kadarki maçlarda 6 galibiyat, 2 beraberlik alan Vanspor hiç mağlup olmazken şimdiye kadarki maçlarda toplam 17 golü rakip filelerle buluşturdu. 6 gol yiyerek averajını da 10’a çıkaran takımımız ligin en çok gol atan takımları arasında da üst sıradaki yerini aldı. Öte yandan Vanspor’un formda golcüsü Hamza da attığı 8 gol ile gol krallığı yarışında ilk sıraya yükselmiş oldu.

VANSPOR LİDER SİVAS’I ALTINA ALDI

Aldığı galibiyet ile ilk 3’teki yerini koruyan Vanspor, en güçlü rakibi olan lider Sivas Belediyespor’un Bodrumspor ile berabere kalmasından sonra Sivas’ı geride bırakırken gözünü liderlik yarışındaki bir diğer takım olan Hekimoğlu’na çevirdi.

Editör: TE Bilisim