TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk için mücadele veren Vanspor, kente son zamanların en çok konuşulan ve tartışılan konuların arasında yer aldı. Geçtiğimiz haftalarda Seyithan İzsiz Vanspor başkanlığından istifa ederken, yeni başkan Mehmet Avcı oldu. Ardından Vanspor’da Saffet İşler’le yollar ayrılırken, Vanspor’un eski futbolcu ve Teknik Direktör Turgay Karatekin ile yeni sözleşme imzalandı. Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine, yeni hoca Karatekin’in yanı sıra Vanspor Yönetim Kurulu Üyesi Türkmen Kaya ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Avseren katıldı.


SAFFET İŞLER İLE KARŞILIKLI ANLAŞILARAK YOLLAR AYRILDI
2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve son haftalarda istenilen futbolu sahaya yansıtamayan Vanspor’da Saffet İşler ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Saffet İşler’den boşalan Teknik Direktörlük görevine, Vanspor’da ve farklı takımlarda uzun yıllar top oynayan, sonraki süreçte ise teknik direktörlük yapan Turgay Karatekin ile anlaşma sağlandı. 


VANSPOR FK: KARATEKİN, CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN
Vanspor FK yapılan açıklamada, "Kulübümüzün Teknik Direktörlük görevine Turgay Karatekin getirilmiştir. İmza töreni Yönetim Kurulu Üyemiz Türkmen Kaya ve Futbol Şube Sorumlumuz Erkan Avseren’in katılımıyla gerçekleşmiştir. Camiamıza hayırlı olsun." Denildi.

Editör: TE Bilisim