ŞEHRİVAN HABER - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor ligin 5’nci haftasında deplasmanda Kocaelispor ile karşılaştı. Maça Bayburtspor galibiyetiyle giden Vanspor Kocaeli’nden altın değerinde 1 puanla döndü. İlk 5 haftada hedeflediği 10 puan için maça çıkan Vanspor ilk 5 hafta için hedeflediği puan barajına ulaşamadı.

 

Teknik direktör Namık Altunsoy hafta içinde gazetemize yaptığı açıklamada, hedefe ulaşmaması durumunda bile puanla dönmek istediklerini söylemişti. Vanspor ilk haftalar için belirlediği hedefe ulaşamadı ancak teknik direktörü dediği gibi Kocaeli’nden 1 puan çıkardı. 1 puanın moraliyle Van’a dönen Vanspor bu hafta sonu oynanacak Kartalspor maçının hazırlıklarına başladı.

 

Vanspor aldığı 1 puanla liginde 8'inci sırada yer aldı.

 

 

Van Büyükşehir Belediyespor maça; Okan Karabulut, Gürol Karataş, İsmail Türkaslan, Tamer Kır, Deniz Durmuş, Ali Kurt, Ali İhsan Özkanca, Akın Açık, Berkay Yüksel, Salih Tunar ve Serkan Silan onbiriyle çıktı.

 

Ev sahibi Kocaelispor ise; Yusuf Şenlik, Kadir Gezer, Kadir Öğe, Murat Soner Başak, Sefa Narin, Mesut Özdemir, Erol Durbakan, Hamza Mutlu, Oğuzhan Türkmen, Burak Süleyman ve Sinan Pektemek onbiriyle çıktı.

 

Maç İzmit İsmet Paşa Kocaeli Stadyumu’nda oynandı.

Editör: TE Bilisim