2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Silahtaroğlu Vanspor Futbol Kulübü sezonun ilk maçında 3 puan alarak lige müthiş başladı. Yeni sezonun ilk maçına, taraftarıyla uzun bir süre sonra buluştuğu kendi evinde çıkan Vanspor Futbol Kulübü, Adıyaman 1954’ü 2-1 mağlup etti.

Yeni yönetiminin oluşmasından sonra yeni bir heyecana kavuşan ve yönetim krizinin sona erdirilmesi sürecinde kadro planlamasını istediği gibi yapamayan Vanspor buna rağmen hızlı bir hazırlık ile 2. Lige başladı. Sezon önceki iyi bir hazırlık süreci geçiren temsilcimiz evindeki ilk maçında Adıyaman 1954’ü 2-1 mağlup etti. Maç boyunca etkili bir futbol sergileyen ve ilk yarıyı 0-0’lık bir skor ile tamamlayan Vanspor’umuz ikinci yarıyı daha etkili bir futbol ile tamamladı. 

VANSPOR ETKİLİ FUTBOL ORTAYA KOYDU

Maçtaki ilk golü bulduğu 62’inci dakikaya kadar rakip kalede baskısını azaltmayan temsilcimiz 62’inci dakikada yeni transfer Kubilay Akyüz’ün golü ile öne geçti. Geçen dakikalarda etkili futbolunu sürdürmesine rağmen rakibin hızlı cevabına engel olamayan Vanspor 66’da Eren’in golünü kalesinde gördü. Bu gölün ardından hücum hattına takviyeler ardı ardına gelirken teknik direktör Saffet İşler’in hamleleri takımın performansına da katkı sundu. Maçın son dakikalarına kadar ataklarına ara vermeyen temsilcimiz dakika 89’da Emrah Tacir ile öne geçti. Rakip defansa hızlı bir topla çıkan Tacir, attığı şık gol ile maçın skorunu belirledi.

SEZONA MORALLE BAŞLADIK

Yeni yönetimi ile ve yeni teknik ekibiyle ilk maçına çıkan takımın performansı hem yönetimi hem taraftarı memnun ederken, hazırlık sürecini istediği gibi geçirmese de takımın mevcut performansı gelecek maçlar için de umut verdi.

Editör: TE Bilisim