Şehrivan Haber / Mehmet Ali EKİNCİ – Sercan CANSIZ: 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Silahtaroğlu Vanspor FK, ligin dokuzuncu hafta maçında kendi evinde konuk ettiği Sivas Belediye Spor ile karşılaşmasında 0-3 yenildi.

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele 2 namağlup takımın mücadelesi Van Atatürk Şehir Stadyumunda gerçekleşti. 14.00’te başlayan karşılaşmanın hakemi, Yakup Özhan olurken,yardımcı hakemler ise Anıl Küçükkaraca, Sinan Bilen ve Aykut Sergin yaptı.

Sivas Belediye Spor karşılaşmasında Vanspor’un ilk 11’inde Aydın Bağ, Emrah Tacir, Fatih Somuncu, Hamza Küçükköylü, Furkan İnce, İsmet Kavuştu, Kerem Hakan Vapurluoğlu, Oktay Aydin, Güney Tutcuoğlu, Barış Gök ve Yakup Demir yer aldı.

Sivas Belediye Spor, maçın 37’inci dakikasında Hakan Can Çimen’in golüyle Vanspor karşında 0-1 öne geçerken, 2. Yarının başlamasıyla 49’uncu dakikada Alpay Koçaklı’nın 79’uncu dakikada Mustafa Aydın’ın golüyle 0-3 üstünlüğü ele geçirdi.

Vanspor’un Sivasspor karşısında 0-3 yenilmesi üzerine taraftarlar stadı terketti.

Sivas Belediye Spor karşılaşması sonrası Vanspor, namağlup takımlar arasından ismini sildirdi. Vanspor, ligde oynadığı 9 maçtan 6 galibiyet, 2 beraberlik ve Sivas Belediye Spor ile karşılaşması sonrası ise ilk mağlubiyetini aldı.

VANSPOR DEPLASMANDA BAYBURT İLE KARŞILAŞACAK

Vanspor ligin onuncu hafta maçında Bayburt Özel İdare Spor ile oynayacak. 31 Ekim Pazar günü 14.00’te oynanacak maç için Vanspor deplasmanda Bayburt Özel İdare Spor ile karşılaşacak.

VANSPOR TÜRKİYE KUPASI YOLUNDA

Silahtaroğlu Vanspor FK, 27 Ekim Çarşamba Günü Van Atatürk Şehir Stadyumunda 13.00’te gerçekleşecek Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur elemeleri için sahaya çıkacak. Eleme maçında Vanspor, Zonguldak Kömür Spor ile karşılaşacak.

Editör: TE Bilisim