ŞEHRİVAN HABER - Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Van BBSK, Ankara Demirspor deplasmanından eli boş döndü.

Ligde bitime 3 hafta kala hala Play-off şansı arayan Vanspor 1-0 mağlup olduğu maç ile son haftalarda yeniden umutlandığı Play-Off umudunu da kaybetmiş oldu.

Play-off için Gölcük ve Çorum Belediyespor gibi takımların puan kaybetmesine kendsinin de mağlup olmadan yarışa devam etmesine odaklanan Vanspor, aldığı mağlubiyet ile ligi hedefine ulaşmadan tamamlamış oldu. Ankara deplasmanında 75'inci dakikada Hasan Kaya'nın attığı gol ile mağlup olan Vanspor taraftarını üzen sonuç ile Van'a döndü.

 

5 MAÇLIK MAĞLUBİYET SERİSİNİN FATURASI AĞIR OLDU!

Alınan mağlubiyet ile puanı 47'de kalan Vanspor ligde 8'inci sırada kalırken, play-off için takip ettiği Çorum Belediye 54 puanla Vanspor'un play-off şansının da bitmesine neden oldu. Ligin ilk yarısını ilk 3'te kapatmasına rağmen ikinci devrede yönetimin istifa etmesi ile başlayan ve 7 maçtan 6'sının kaybedildiği o süreç Vanspor'u play-off hedefinden etti. Yeni yönetimin belirlenmesi ve Büyükşehir'in takıma desteğini artırmasıyla birlikte puanlar almaya başlayan Vanspor, son haftalara umutlu gitse de alınan son mağlubiyet ile bu umutlar da yıkılmış oldu.

 

Öte yandan alınan sonuçların ardından son haftasında Vanspor'un bay geçireceği ligde son 3 hafta öncesi puan durumu şöyle oluştu:

 

 

Editör: TE Bilisim