ŞEHRİVAN SPOR- TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele veren ve play-off final maçında Erokspor’u 2-1 mağlup ederek şampiyon olan Van Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluk kutlamasının yer ve saati belli oldu.

Zorlu bir sezonun ve çetin bir play-off sürecinin ardından 2. Lige yükselen Van Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon futbolcu ve yönetimi taraftar ile buluşuyor. Bir çok sıkıntıya, zorluğa rağmen ligde çıkmak için büyük mücadeleler veren Vanspor kenti buluşmaya hazırlanırken kutlamalarla ilgili detaylar belli oldu. Ankara’da şampiyonluğa ulaşan takımın 1 Haziran Cumartesi günü Van’a gelip taraftarı ile buluşması beklenirken daha önce açıklanan şampiyonluk kutlama programında değişikliğe gidildi. Şampiyonluğunu Beşyol meydanında kutlama hazırlanan takımın bayram öncesi yoğunluktan dolayı kutlamaları stada aldığı öğrenilirken başkan Servet Yenitürk yaptığı açıklama ile tüm Vanlıları şampiyonluk kutlamasına davet etti.

ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI STATTA OLACAK

Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, şampiyonluk kutlamasının statta olacağını duyururken sözlerine şöyle sürdürdü; “Takımımızın şampiyonluk kutlamasının yerini stat olarak belirledik. Daha önce beş yol meydanında yapılacağını duyurduğumuz kutlamanın bayram üzeri olması esnaflarımızın mağduriyet yaşamaması için stat da aldık. Cumartesi akşamı tüm Van halkını Van Atatürk Şehir stadına bekliyoruz.” dedi.

ŞAMPİYONLUK SAATİ BELLİ OLDU

Yenitürk, takımın, Cumartesi akşamı tesislerden çıkarak önce şehir turu atıp ardından kutlama alanı olan stada geçeceğini ifade etti. Yenitürk, “Şampiyonluk kutlamasına birçok sanatçının katılacağı güzel bir konserin olacağı şampiyonluk kutlamasına 1 Haziran Cumartesi akşamı saat 21:00'de olacaktır. Tüm halkımız davetlidir, güzel bir şampiyonluk yaşadık. Van’a ve Vanlıya yakışır bir şekilde güzel bir kutlamayla da şampiyonluğumuzu taçlandıracağız.” diye ifade etti.

YENİ HEDEF 1. LİG!

Öte yandan yeni sürecin de değerlendirmelerini paylaşan Servet Yenitürk, 2. Lig başarısının ardından yeni sezonun da rotasını çizdi. Bu sezon yaşadıkları sıkıntılara rağmen takımın başında kalarak takımı şampiyonluğa taşıyan Yenitürk, hedefin 1. Lig olduğunu vurguladı. Yenitürk, Sezon hazırlıklarına hemen başlayıp doğru bir transfer ve yönetim süreci ile iyi bir takım oluşturmak için çalışmaya başlayacaklarını belirtti. “Daha çok çalışacak ve daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağız” diyen Yenitürk, bunun için kentin birliktelik oluşturması gerektiğini vurguladı.

Editör: TE Bilisim