ŞEHRİVAN HABER: ORHAN SAĞLAM- ŞABAN BEYAZSAÇ

Geçtiğimiz sezon çok iyi işler başaran Vanspor, bu başarısını şampiyonla süslemese de Van halkının gölüne taht kurmayı başardı. Zorlu süreçler atlatan Vanspor, yeni sezon çalışmalarını ise aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yönetim değişikliğine giden Vanspor’da yeni başkan seçilen Feyat Kıyak, ise yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Vanspor'un son durumu masaya yatırdı. Vanspor hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Kıyak, başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, destek çağrısında bulundu.

BAŞKAN KIYAK, KENTTEKİ BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Geçtiğimiz günlerde Vanspor’a Başkan seçilen Feyat Kıyak, zorlu süreçte takımın yanında yer aldıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Elimizden geldiğince Vanspor’u daha iyi yerlere getirmeye çalışacağız. Van için kıymetli olan takımın son bir yıl içerisinde sıkıntılar yaşandı. Bu sorunların çözümü için de olağan genel kongre yapıldı ve daha sonra yönetimimle birlikte bu davaya aday olduk. Bu süreç içerisinde de hatalarımız ve eksiklerimiz olabilir. Basın mensuplarının bizi eleştirmeleri de en doğal haklarıdır. Hatalarımız eleştirilmediği durumda kendi yanlışlarımızla başarısız oluruz. Futbolda elbetteki eleştiriler olabilir ama kimseyi siyasi düşünceleriyle yargılamayın. Çünkü Vanspor siyaset ortamı değildir.”

KIYAK’TAN TÜM VANSPOR BAŞKANLARINA TEŞEKKÜR ÇAĞRISI!

Vanspor için birlik olmanın tam zamanı diyen Kıyak, “Aday olmak için son dakikaya kadar bekledik. Çünkü bizim de endişelerimiz vardı. İçişler Bakanlığımız başta olmak üzere kentteki yerel yönetimlerin destekleriyle bu takıma sahip çıktık. Vanspor’da görev yapmış kimler varsa şahsım ve yönetimim adına şükranlarımı sunuyorum. Son 3 başkan görevinde bulunan arkadaşlara da canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum. Vanpspor’un birinci lig hayaline vesile olan tüm başkanlarımızı tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.

KIYAK: PES ETMEYECEĞİZ

Van’daki tüm yetkili ve iş insanlarının Vanspor’a destek olması gerektiğini belirten Kıyak, basın mensuplarından destek çağrısında bulundu. Kıyak, “Hayallerimizi gerçekleştirebilmemiz için herkesin bu duruma sahip çıkması gerekir. Bizler birlik olmayı başarırsak, her şeyin üstesinden de geliriz. Biz öncelikle kurumsallaşmak adına elimizden geleni yapacağız. Biz bu söylemlerimiz belki inandırıcı gelmeyebilir. Ancak bunu söylemlerimizi başarmak içinde pes etmeyeceğiz. Yükümüz ağır farkındayız ve en iyisini yapmak içinde bu görevi üstlendik. Yönetimimizle birlikte Vanspor’u hakeden yere getireceğiz. Bunları yapmak içinde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.” şeklinde konuştu.

“UMUTSUZLUĞA KAPILMIYORUZ”

Umutsuzluğa kapılmadığını vurgulayan Başkan Kıyak, “Bir aylık bir süre zarfında yönetimimizle birlikte istişarelerde bulunarak, yolumuza bakacağız. Bütçelerimizi, transferlerimizi tamamlayacağız. Bu takımın ve memleketin faydası için en kısa sürede toparlanıp hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Çünkü Vanspor, küçük bir camia değil ve buralarda büyük takımları ağırladı, tekrar niye olmasın. Biz sahip çıktık sizde bize destek verin ki takımı sahipsiz bırakmayalım. Çünkü bir iki kişiyle olacak bir durum değil, bir kentle olacak bir durum.” Diye ekledi.

Editör: TE Bilisim