Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Okullar arası Yüzme İl Birinciliği Yarışması sona erdi.

 

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Van Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen minikler ve yıldızlar yüzme yarışları, 15 kategoride 120 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. 15 farklı kategoride gerçekleşen yarışmalarda sporcular okullarını en iyi şekilde temsil edebilmek ve il birinciliği için kıyasıya mücadele ettiler. Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve birçok ailenin de yerinde izlediği yarışmalarda, sporcuların ortaya koyduğu mücadele renkli görüntülere sahne oldu. Kategorisinde rakiplerini bir bir yenerek şampiyon olan sporcular, gerçekleşecek olan bölge grup müsabakalarında Van’ı temsil etme hakkı elde etti. Müsabakada dereceye giren takımlara madalyaları Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu Tesis Amiri Cevdet Totoş, yüzme antrenörleri ve çocuklarını izlemeye gelen aileler tarafından verildi.

 

Küçük ve yıldız sporcuları il birinciliği yarışmalarında gösterdikleri performanstan dolayı kutlayan Nevzat İnanç, "Sporcularımız antrenmanlarda gösterdikleri çabayı fırsata dönüştürmeyi başarmıştır. Onların daha iyi dereceler alarak grup yarışmalarında Van’ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Gösterdikleri ilgiden dolayı sporcu aileleri ve velilerine, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim'' şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilisim