Elektrikli yerli otomobili geliştirme çalışmalarına tam gaz devam eden Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Bursa'nın Gemlik ilçesinde devam eden üretim tesisinden son gelişmeleri paylaştı.

Şirketin yönetim kurulu toplantısına ev sahipliği yapan Gemlik'teki tesisten paylaşılan görsellerde, araç test pistinin planları ve otomobillerin üretiminde kullanılacak turkuaz renkli robotlar dikkat çekiyor.

Ayrıca, fabrikanın inşasındaki ilerleme de yine paylaşılan görsellerde net bir şekilde görülebiliyor.

TOGG, geçtiğimiz günlerde yeni logosunu tanıtmıştı. Yapılan açıklamaya göre, TOGG'un logosu yaşamı kolaylaştıran mobilite çözümleri sayesinde teknolojiyi ve insanı bugünün ve yarının kesişim noktasında bir araya getiren bir teknoloji şirketi olduğunu vurguluyor.

LOGOSUNU TANITTI

Logoya ilişkin görüşlerini paylaşan TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, "Yerli ve global ajansların dahil olduğu bir sürecin ardından, ‘TOGG’un marka değerlerine uygunluk’, ‘Özgünlük’ ve ‘Tescil edilebilirlik’ kriterlerinden en yüksek puanı alan logoyu seçtik" demişti.

Öte yandan, sosyal medyada tartışma başlatan TOGG logosu, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından özgün bulunmazken, global pazarda rekabet için doğru karar olduğu yönünde destek mesajları da aldı.

Editör: TE Bilisim