Geçtiğimiz hafta Vangölü Havzası Turizm Derneği (VAHATUDER) tarafından Kuzey Irak’ta düzenlenen fuara Vanlı önemli turizmciler katılım sağlarken, VAHATUDER Derneği Başkanı Abdullah Tunçdemir de bugün Van’da düzenlenen turizm fuarına 23 kişilik Irak heyetini davet ettiklerini söyledi.


Vangölü Havzası Turizm Derneği (VAHATUDER) Van için önemli çalışmalar yürütmeye devam ediyor. VAHATUDER’in organize ettiği bir program ile Vanlı önemli turizmcilerinin yer aldığı ekip 26-29 Eylül 2022 tarihleri arasında Kuzey Irak’a çıkarma yapmıştı. Duhok’ta düzenlenen uluslararası turizm fuarına katılım sağlayan Vanlı turizmcilerin stantları büyük ilgi görürken, VAHATUDER Derneği Başkanı Abdullah Tunçdemir de bugün Van’da düzenlenen turizm fuarına 23 kişilik Irak heyetini davet ettiklerini söyledi.


“IRAK’TAKİ HEYETİ DE DAVET ETTİK VE ONLARDA KABUL ETTİ”
Geçtiğimiz hafta Van'daki otel yetkilileri ve turizmciler olarak Irak'ın Duhok kentinde gerçekleşen fuara katılım sağlayan Van Gölü Havzası Turizm Derneği Başkanı Abdullah Tunçdemir, " Duhok ve Zaho şehirlerini gezdik. Erbil, Duhok, Süleymaniye, Kerkük ve Zaho şehirlerinin acente ve turizm müdürlerinden oluşan 23 kişilik heyeti ile bir araya geldik. 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Van'da düzenlenecek olan fuara Irak’taki heyeti de davet ettik ve onlarda kabul etti.  Gelecek olan 23 kişilik heyetin konaklamalarını Elit ve Şahmaran Otelleri, yeme içme giderlerini Elit, Ramada, Hilton Otelleri ve Grand Deniz Tesisleri karşılayacak. Şimdiden emeği geçecek olanlara teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Editör: TE Bilisim