ŞEHRİVAN HABER - Oda, borsa ve bir çok önemli STK seçimlerinin yaklaştığı süreçte Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) de seçime gidiyor.

Ülkenin turizm politikalarının uygulanması ve şekillenmesinde önemli bir kurum olan TÜRSAB'ın bölge seçimlerinde seçim heyecanı başlarken, uzun yıllardır turizm sektöründe faaliyet gösteren Engin Pişkin, 3 Ekim'de gerçekleştirilecek olan seçimde aday olduğunu duyurdu.

Adaylık haberini Şehrivan aracılığı ile paylaşan Pişkin, Turuncu Liste ile seçimde aday olduklarını duyururken, "Geleceğimiz Turizmde" sloganı ile Van'daki turizm temsilcilerinin desteğini almak ve TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanlığını almak isteğini dile getirdi. "Urartu Medeniyeti turizm projeleriyle fark yaratacak" diyen Pişkin, bölgenin turizm alanındaki eksikliklerini gidereceklerini, kentin turizm vizyonunun şekillenmesinde iyi bir ekip ile çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Pişkin, turizmde yetkin ve likayakatli bir ekip ile yola çıkacaklarını duyururken, yeni bir turizm vizyonu oluşturmak adına turizmcilerin desteğini istediğini duyurdu.

Editör: TE Bilisim