Otelcilik anlamında Van'da yeni bir konseptle giriş yapan Imperıal Tower Hotel, süit odaları ve otel manzarasıyla müşterilerine beş yıldızlı hizmet sunuyor.

 

Hizmete açıldığı günden beri Van’a farklı bir hava katan, gerek yerli ve gerekse yabancı turistlerin ağırlanmasıyla dikkatleri üzerine çeken Imperıal Tower Hotel, kapalı ve Konaklama ve eğlence kompleksiyle farklılık yaratmaya devam ediyor. Çoğunluğu süit odalardan oluşan Otel, 46 oda’dan oluşuyor. Otel çift oda ve tek oda imkânı sunuyor. Otel’de süit odalardan oluşması farklılık yaratıyor. Otel’de eğlence kompleksiyle vatandaşların eğlenebileceği ve güzel vakit geçirebilecekleri imkânı sunarken yerli ve yabancı turistlerin güvenli bir ortamda konaklama imkânı sunuyor. Teras katında bulunan cafe ve clup mekânıyla arakasında Erek Dağı, ön tarafta Van Gölü manzarasıyla sevdiklerinizle güzel vakit geçirebileceğiniz bir imkânı sunuyor. Gündüzleri Cafe’de hem vakit geçirirken, Akşamları Clup’ta eğlenme fırsatı sunuyor. Kahvaltı Salonu, Clup, Cafe, Live Performance, Seminer, Konferans, Toplantı, Resturant, Bar ve Konser imkânıyla hem konaklama hem de eğlenme imkânı sunuyor.

 

 

Mart ayından itibaren hizmete başladıklarını belirten İş Adamı Ferhat Dargın, Hem konaklama hemde eğlence kompleksiyle farklı bir hizmet sunmayı hedefledikleri belirtti. Otelde konaklayacak hem yerli hem de yabacı turistlerin eğlence kompleksiyle otelde güzel vakit geçirebilecekleri imkânı sunduklarının altını çizdi.

 

 

IMPERIAL TOWER HOTEL’DE EĞLENCE KOMPLEKSİ

 

Hem yerli hem de yabancı turist konaklama noktası ve eğlenme noktasında en iyi hizmeti sunacaklarını belirten Dargın, “Yabancı turistlerin dışında Van’daki ilçelerden gelen insanların kalabilecekleri bir mekânları olmalı ama bunu sadece konaklama ile değil, konaklayacakları yerde eğlence adına mekân arama derdine düşmemeleri lazım. Otelimizde eğlence kompleksiyle bunu sağlıyoruz. Biz otel olarak hem konaklama en hem de eğlence noktasında bunu en iyi şekilde bunu sağlıyoruz. Ama bunun yanında Otelimizde kalacak yerli ve yabancı turistlerin sabah kahvaltısını yapabileceği artı gün içerisinden Cafe’de vakit geçirmek istiyorsa vakit geçirebileceği ve geceleri eğlenebileceği bir imkânı otel olarak sunuyoruz.” Dedi.

 

 

ERDEM KINAY ve MERVE ÖZBEY IMPERIAL TOWER HOTEL’DE

 

Otel’de hizmet noktasında en iyi şekilde ağırladıklarını belirten İş Adamı Dargın, 25 Eylül Salı günü Erdem Kınay ve Merve Özbey ağırlayacaklarını belirtirken, 500-600 kişilik mekâna sahip olduklarını ve konser biletlerinin Otel’de satılacağını söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim