Geçtiğimiz gün Ankara Kızılay'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden 37 kişiden biri olan Galatasaray ve A Milli Futbol Takımı futbolcusu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut için memleketi Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

 

1_d_2

 

Yeşilhisar Cami Kebir Camii'nde kılınan cenaze namazına, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı yönetim ve futbolcular, Kayserispor ve yöneticileri katıldı.

4_d_2

 

Terör saldırısında babasını kaybeden milli futbolcu Umut Bulut, cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu. Kemal Bulut'un cenazesi, ikindi namazına müteakiben Kayseri Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası Yeşilhisar Mezarlığı'na defnedildi.

6_d_1

 

FATİH TERİM: "SİZ BABANIZIN EVİNE DÖNDÜĞÜNÜ ZANNEDİYORSUNUZ AMA HAYATINI KAYBEDİYOR"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un cenaze töreni sonrası açıklamalarda bulundu.

 

7_d_1

 

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ankara'da ki patlamada hayatını kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un cenaze törenine katıldı. Cenaze namazının ardından soruları yanıtlayan Terim, "Umut ile önce evde görüştüm. Daha öncede telefonla görüşmüştük, şimdi de burada. Kolay değil tabi ki. Babanız sizin maçınıza sizinle gurur duymaya geliyor. Siz eve döndüğünü zannediyorsunuz ama hayatını kaybediyor. Herkesin bu trajedide muhakkak bir hayat hikayesi var ama Umut'u sorduğunuz için Umut'u anlatıyorum. Diğerlerine de Allah sabır versin. Allah herkese akıl versin. Kolay bir şey değil. Ben Umut'un maçtan önce babasıyla görüştüğünü biliyorum. Maçtan sonra görüşüp görüşmediğini bilmiyorum ama çok emin değilim" ifadelerini kullandı.

12_d

Editör: TE Bilisim