Yüreğir ilçesine bağlı Seyhan Mahallesi’nde meydana gelen oalyda, 49 yaşındaki Suna Ballı’nın çantasını kapkaç yöntemiyle çalan Ahmet E. (20) ve E.T. (17) kaçtı.

 

PARAYI ALIP ÇANTAYI YAKTILAR

Motosiklet ile kimsenin olmadığı bir yere gelen zanlılar çantanın içindeki 200 lira, kol saati ve cep telefonunu aldıktan sonra parmak izlerini kaybettirmek için önce çantayı yaktı.

 

ZANLILAR 200 LİRAYI PAYLAŞIRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Zanlılar daha sonra da 200 lirayı paylaştı. Zanlılar ayrıca polise yakalanmamak için kapkaç anında üzerlerinde bulunan montları çıkardı. Bu anlar ise cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi:

 

 

KAÇAN ZANLILAR POLİS TARAFINDAN YAKALANDI

Polis ise olaydan sonra alarma geçerek zanlıları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı. İzlerini kaybettirdiklerini düşünen 2 kapkaççının izini polis buldu. Zanlılar polisin ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

 

Kapkaççılar çaldıkları parayı paylaşırken görüntülendi

 

Ekipler kısa süren kovalamanın ardından şüphelileri, Yeşilbağlar Mahallesi’nde bulunan domuz çiftliği yakınlarında yakaladı. Hırsızlık suçundan sabıkası bulunan 2 kapkaççı suçlamaları kabul etmedi. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Editör: TE Bilisim