Survivor 2016'dan bu hafta kim elendi sorusunun yanıtını veren SMS sonuçları ünlüler sıralaması büyük merak konusuydu. Ünlüler SMS birincisi kadar verdiği isim de sürpriz oldu. Peki SMS sonuçlarına göre Survivor'dan son elenen kim oldu? Survivor ada konseyi ünlüler takımı elemesi için toplandı. Acun Ilıcalı 22 Mart 2016 tarihli ünlüler SMS oylaması sonuçlarına göre birinci olan ismi açıkladı. Bu kez SMS birincisi sürpriz oldu. Avatar Atakan yerine bu haftanın birincisi İbrahim Yattara çıktı.  

 

NAGİHAN KARADERE BOMBASI

İbrahim Yattara SMS birinciliği kadar verdiği isimle de bombayı patlattı. Yattara 'Arkadaşlarıma ihanet etmek istemiyorum o yüzden ben Nagihan ismini söylüyorum' dedi.

 

SURVİVORDAN KİM ELENDİ?

Survivor ada konseyinde Yattara'nın adanın en iyi isimlerinden Nagihan Karadere adını vermesi gönüllüler takımını bile şaşırttı. Böylece Nagihan Karadere, Eda Akkaya, Yılmaz Morgül ve Yunus Günçe elemeye çıktı. Bu isimlerden en az oyu alan Survivor'dan elendi. Elenen isim de Eda Akkaya oldu.

 

 

SURVİVOR'DAN GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

 

 

Survivor 2016 adasında geçen hafta ünlüler takımı SMS oylaması sonuçlarına göre eleme yapılamamıştı. Seda Tetik sakatlığı sebebiyle yarışmadan elenince hesaplar biraz karışmıştı. Ada konseyinde geçen haftanın SMS birincisi ve kişisel dokunulmazlığı alan isimleri haklarını bu hafta kullandılar.

 

 

YUNUS GÜNÇE ŞOKE ETTİ

Survivor'da Tuğba Özay tarafından ismi elenmek üzere verilen Yunus Günçe sergilediği tutumla şoke etti. Yunus Günçe ismini yazan Tuğba Özay ve Nagihan Karadere'ye yanaştı. Avatar Atakan'a tavır koyan Yunus Günçe bu ani rota değişikliği ile şaşkına çevirdi.

 

 

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor ünlüler takımı 4 kez SMS oylamasına çıktı. Bu hafta yapılan SMS oylamasında Avatar Atakan geçen haftanın birincisi olduğu için yer almadı. İşte ünlüler takımının bugüne kadar ki SMS sıralaması sonuçları;

22 MART 2016 ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet

 

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay

Survivor 8 Mart 2016 ünlüler SMS sıralaması sonuçları

1. Avatar Atakan 
2. İbrahim Yattara
3. Yılmaz Morgül
4. Eda Akkaya
5. Ezgi Avcı
6. Tuğba Özay
7. Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay
9. Ebru Öztürk (elendi)
10. Seda Tetik

 

 

Survivor 23 Şubat 2016 ünlüler SMS sıralaması sonuçları;

1. Avatar Atakan
2. Eda Akkaya
3. İbrahim Yattara
4. Yılmaz Morgül
5.Yunus Günçe
6. Mehmet Özyay
7. Ezgi Avcı
8. Nagihan Karadere
9. Tuğba Özay
10. Yağmur Özdemir (elendi)
11. Seda Tetik

 
 
 
Editör: TE Bilisim