Van'da 1 yılı aşkın bir süre görev yapan ve adından sıkça söz ettiren eski Vali Murat Zorluoğlu, Trabzon'da da çok konuşulmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Van Valisi iken Trabzon Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Zorluoğlu, seçim çalışmalarını yürütürken, Van'da olduğu gibi sosyal meselelere olan ilgisi ile de dikkat çekiyor.

Vatandaş ile her zaman yakın ilişkiler kuran bir yönetici olan Zorluoğlu, geçtiğimiz günlerde 2017 yılında şehit edilen polis memuru Fethi Sekin ile ilgili paylaşımı ile adından söz ettirdi.

 

PAYLAŞIMI REKOR KIRDI

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nun, 5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesi yanında teröristlere karşı verdiği kahraman mücadele sırasında gözünü kırpmadan şehadete yürüyen polis memuru Fethi Sekin’in vefat yıl dönümünde paylaştığı anma videosu, sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Murat Zorluoğlu, Elazığ valisi olduğu dönem şehit olan Sekin’i daha anlamlı şekilde anmak için Trabzon’da yerel dinamiklerin de katılımıyla özel bir çalışma yaptırdı. Zorluoğlu, şehidimizin babası Mehmet Zeki Sekin ve İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik’in yanı sıra, Trabzonspor taraftarları, sanatçılar, esnaf, öğrenciler ve Trabzon halkının da yer aldığı çekimlerden oluşturulan videoda, tüm kahraman şehitlerimiz gibi vatanı için düşünmeden canını feda eden Fethi Sekin’e yönelik minnet duyguları ifade edildi. 

Trabzon Ayasofya Camisi, Atatürk Köşkü, Zağnos Paşa Köprüsü, Boztepe, Trabzon meydanı ve Değirmendere’de gerçekleştirilen çekimlerle kurgulanan bir dakikalık video, başta Twitter olmak üzere paylaşıldığı diğer sosyal medya mecralarında büyük ilgi görerek paylaşım ve etkileşim rekoru kırarken, sosyal medya kullanıcılarının beğenilerini ifade ettiği yüzlerce yorum aldı.

 

İŞTE O PAYLAŞIM

Editör: TE Bilisim