VAN

Van’da 400 bin liralık kaçak malzeme ele geçirildi!

Türkiye’nin kaçakçılık ve kaçakçılık faaliyeti yapan şahıslarla etkin mücadelesine kararlılıkla devam ediyor. Bu kapsamda Van’da düzenlenen operasyonla gümrüksüz olduğu belirlenen 400 bin TL değerinde eşya ele geçirildi.

Abone Ol

Van’da Jandarma ekipleri kaçakçılık faaliyetlerine geçit vermiyor. Bu kapsamda; Van Jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda piyasa değeri 400 bin TL olan kaçak eşya ele geçirildi.

JANDARMA KAÇAKÇILIĞA GEÇİT VERMİYOR

Van’ın Çaldıran ilçesinde jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi. Van Valiliğinden yapılan açıklamada, Van İl Jandarma Komutanlığının Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Çaldıran İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi.

400 BİN TL KAÇAK MALZEME ELE GEÇİRİLDİ

Açıklamada, "Çaldıran ilçesi Kalkandelen Mahallesi’nde icra edilen faaliyette piyasa değeri 400 bin TL olan 200 parça gümrüksüz kaçak eşya ve malzeme ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır. Şüpheliler C.Y. (26) ve T.Ü. (37) isimli şahıslar hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanuna göre adli işlem yapılmıştır" denildi.