İnşaat işçisi Yücel Nam, yaşadığı mutluluğu anlatırken, eşiyle dört yıl boyunca çocuk sahibi olmak istediklerini, Allah'ın bu isteklerini Demir, Derya, Defne ve Defin adını koydukları dört bebek vererek taçlandırdığını söyledi.

 

Dördüz bebeklerinin dünyaya gelmesiyle mutluluklarının da dörde katlandığını anlatan Nam, şöyle konuştu: "Ultrason sırasında doktor, 'Evet bebeğinizi görüyorum' dediğinde çok mutlu olmuştum. Doktor, 'Dur bir dakika ikincisini de görüyorum.' deyince 'İnanmıyorum, ikizlerim mi olacak' dedim ve şaşırdım. Doktor, 'Dur üçüncü bebeği de görüyorum' dedi. 'Hocam şaka mı yapıyorsunuz' dedim. 'Hayır dördüncü bebeği de görüyorum' deyince, ben mutluluktan ne yapacağımı nasıl bir cevap vereceğimi unuttum. O mutlulukla eve koşup bu haberi babam ve annemle paylaştım." Nam, hiçbir sosyal güvencesi olmamasına rağmen Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezinde doktorların kendileriyle çok yakından ilgilendiğini söyledi. Dört yıl aradan sonra dördüz bebek sahibi olmanın kendisine çok güzel duygular yaşattığını ifade eden Nam, mutluluktan "uçacak gibi" olduğunu dile getirdi.

 

 

NAM: İKİ BEŞİK ALABİLDİM

Dördüz bebeği olmasının maddi imkânlarını iyice zorlaştırdığını ve ailesiyle birlikte babasının yanında kaldığını belirten Nam, "Kendi imkânlarımla iki beşik alabildim. Bir de benim bebekliğimde kullandığım beşiği şimdi kızım kullanıyor. Yetkililerden bana destek çıkmasını bekliyorum. Sosyal güvencem ve düzenli bir işim olmadığı için çocuklarıma bakmakta güçlük çekiyorum." diye konuştu. Anne Sinem Nam ise dört yıl aradan sonra dördüz bebeğe sahip olunca şaşırdığını ve mutlu olduğunu dile getirdi. Birkaç yıldır Allah'a bebek sahibi olabilmek için dua ettiğini anlatan Nam, "Rabbim dualarımı kabul ederek dört evlat birden nasip etti. Eşimin sigortası ve iş güvencesi yok. Bu yüzden bakmakta güçlük çekiyoruz ama çok mutluyum." Dedi. 

 

Editör: TE Bilisim