Türkiye 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere kilitlenirken tüm Türkiye’de olduğu gibi Van’da da seçim heyecanı devam ediyor. Seçim çalışmalarına erken start veren AK Parti aday adaylık ve temayül yoklamasını geride bıraktı. Van’da seçime iddialı hazırlanan AK Parti’de ilçe başkan adaylığı için önemli isimler başvur yaptı.

AK PARTİ’DE İKİ İLÇEYE YENİ BAŞKAN ATANDI

Van’da AK Parti Gürpınar ilçe başkanı Taha Güngör ve Saray İlçe Başkanı Yılmaz Bilmez AK Parti’den aday adaylık için görevlerinden istifa etmişti. Bu kapsamda istifa eden iki ilçe başkanlarının yerlerine AK Parti Genel Merkez tarafından yeni atamalar yapıldı.

Şanlıurfa'da yangın faciası: Ölü ve yaralı var! Şanlıurfa'da yangın faciası: Ölü ve yaralı var!

SARAY’DA YENİ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

Geçtiğimiz ay istifalarını sunan AK Parti Saray İlçe Başkanı Yılmaz Bilmez yerine Latif Dündar atandı. AK Parti Saray İlçe Başkanı Yılmaz Bilmez, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için istifa etmişti. AK Parti Genel Merkezi tarafından aday adaylığı başvurusunda bulunmak için istifasını sunan Bilmez’in yerine Latif Dündar atandı.

GÜRPINAR’DA YENİ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

Aday adaylığı için istifasını sunan bir diğer isim ise Taha Güngör olmuştu. AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Taha Güngör’ün yerine Garbi Erdoğan atandı. AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Taha Güngör, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi için istifa etmişti. AK Parti Genel Merkezi tarafından aday adaylığı başvurusunda bulunmak için istifasını sunan Güngör’ün yerine Garbi Erdoğan atandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN ÖZEL HABER