SPK 2 şirketin halka arzına onay verdi! SPK 2 şirketin halka arzına onay verdi!

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı, mahallelerdeki seçim ofislerini açmaya devam ediyor. İlçe başkanlığı iki mahallenin ardından Bostaniçi Mahallesi’nde de yoğun bir katılımla seçim ofisini açtı. Açılışa Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, AK Parti İl Başkanı Emre Güray, MKYK üyesi Harun Çelik, AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Suzan Türkoğlu ve parti mensupları katıldı.

“31 MART’TA BÜYÜKŞEHİR VE 13 İLÇENİN TAMAMINI ALACAĞIZ”

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, “ Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz üçüncü mahalle temsilcilik ofisimizi açıyoruz. Bostaniçi mahallemiz ilçemizin en büyük mahallesidir. Birkaç yıl öncesine kadar buralarda huzursuzluklar, sıkıntılar yaşanırken aileler huzurlu bir şekilde evine gidemezken bugün geldiğimiz noktada memleketimizde artık huzur ve güven ortamı oluşturuldu. Biz 31 Mart günü sadece İpekyolu özelinde değil Büyükşehir ve 13 ilçenin tamamını almak üzere strateji belirleyip yolla çıktık. Göreve çıktımızda bu yana vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Bugün burada açtığımız ofisimiz hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

 “AK PARTİ BAYRAĞINI DALGALANDIRALABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ”

Programda konuşan AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, “Öncelikle AK Parti İl Başkanımız Emre Güray’a teşekkürlerimi iletiyorum, çünkü bu çalışmaları yapmak için bizim önümüzü açıyor. Burada üçüncü seçim ofisimizi açmak için toplandık. Bostaniçi bizim için çok kıymetlidir. Bize ulaşamayan vatandaşlarımız için ofislerimizi açmaya gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın elini rahatlatmak ve AK Parti bayrağını dalgalandırmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Göreve geldiğimiz ilk günden sonra bütün mahalle muhtarlarımızı gezdik, öğrenci kardeşlerimizle bir araya geldik, STK, kanaat önderlerini ve esnaflarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz.” İfadelerini kullandı.  

“EN GÜZEL HİZMETLERİ VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞTURACAĞIZ”

Kuşan, “Bundan sonraki süreçler için hedeflerimize ulaştığımızda bunları da sizinle paylaşacağız. Tüm mahallelerimizde ofislerimizi açacağız. 31 Mart tarihinden sonra AK Parti İpekyolu Belediye Başkanlığı şimdiden hayırlı olsun. AK Parti’ye gönül veren dostlarımız var ve biz onlara çok güveniyoruz. Biz tüm engelleri ortadan kaldırıp, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Bostaniçi’nde yaşayan vatandaşlarımız yalnız değiller ve kimseye de eyvallah etmesinler. En güzel hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturacağız.” dedi.  

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, “Yavuz Başkan gelir gelmez seçim startını verdi. Teşkilatıyla birlikte ciddi çalışmalar yürütüyor. Mahallede yeni bir merkez daha açtık, emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ŞABAN BEYAZSAÇ