ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN

Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas’ın projelerini açıkladığı lansman toplantısı düzenlendi. Edremit Uygulama Oteli’nde düzenlenen proje lansman toplantısında konuşan Van İl Başkanı Emre Güray, “Van’ı hizmet belediyeciliği ile buluşturacağız” dedi.

“VAN'I HİZMET BELEDİYECİLİĞİ İLE BULUŞTURACAĞIZ”

O yollar trafiğe kapatılacak! O yollar trafiğe kapatılacak!

Güray, seçim çalışmalarına devam ettiklerini dile getirerek, “1 ay önce büyükşehir belediye başkan adayımızı, 15 gün önce de ilçe belediye başkan adaylarımızı belirledik. O günden sonra kapı kapı ‘durmak yok çalışmaya devam’ düsturuyla devam ettik. Van hizmet belediyeciliğini hak ediyor. Bu düsturla hareket ederek liyakatli kadrolarla, işinin ehli belediye başkan adaylarıyla Van'ı hizmet belediyeciliği ile buluşturacağız. İnanıyoruz, güveniyoruz. Van Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Abdulahat Arvas bey birazdan projelerini açıklayacak. Bu projeler ayakları yere basan projeler. Bu projelerin her biri hükümetimizin katkılarıyla yerel yönetimlerimizin liyakatli kadrolarıyla gerçekleştirilecek projelerdir” ifadelerini kullandı.

“VAN'I MARKA ŞEHİR HALİNE GETİRMEK İSTİYORUZ”

Van’ı Orta Doğu’nun marka şehri yapmak istediklerini aktaran Başkan Güray, “Van'ı marka şehir haline getirmek istiyoruz. 20 yıldır Van’ı AK Parti belediyesi ile buluşturma özlemini hissediyoruz. Kendimize inanıyoruz, güveniyoruz. Kadrolarımızla, projelerimizle hizmeti en iyi şekilde taşıyacağız. Daha önce milletvekilliği yapıp Van’ı mecliste temsil eden Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Abdulahat Arvas gibi bir kıymetimiz, tecrübemiz var. Van’ın birçok sorunuyla hemhal olmuş, çözüm noktasında da gerekli tecrübenin kendisinde olduğuna inandığımız bir adayımız var. Van’ı Orta Doğu’nun marka şehri yapacak projelerle, büyükşehir olmak üzere 13 ilçeyi AK Belediyecilik ile buluşturacağız. Biz seçime hazırız. Elbette partimizde ayrılıklar, kırgınlıklar olabilir ama biz çok büyük bir aileyiz. Bizim yolumuz belli. Bu yoldan şaşmadan vatandaşlarımızın hizmetkârı olacağız” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ