28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimine sayılı saatler kalırken, ittifaklardan esnaf ziyaretleri de devam ediyor. Van’da Cumhur İttifakı paydaşları olan AK Parti, MHP, BBP, HÜDA-PAR, YRP, DSP partilerinin milletvekilleri, il başkanları, il yöneticileri, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları, yönetici ve üyeleri de esnafları ziyaret ederek, seçime davet etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, Vanlı seçmenlerden destek istediklerini ifade etti.

CHP lideri Özgür Özel, erken seçim için tek şartını açıkladı! CHP lideri Özgür Özel, erken seçim için tek şartını açıkladı!

GÜRAY’DAN CUMHUR İTTİFAKI PAYDAŞLARINA TEŞEKKÜR!

Yarın yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi için sahada çalışmalarını sürdüren AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, “Birinci tur seçimlerinde olduğu gibi yarın yapılacak seçimde de Cumhurbaşkanımıza olan desteğimizi bir kez daha göstereceğiz. Seçim yasağı başlamadan önce saha çalışmalarımızı hep birlikte gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız ve esnaflarımızın Cumhurbaşkanımıza oy verme konusunda desteklerini talep ettik. 14 Mayıs seçimlerinde Türkiye genelinde düşük bir oy oranıyla seçimi sonuçlandıramadık. İkinci tur için ilimizde gerekli gayreti göstererek, çalışmalarımızı tamamladık. Milletvekili seçilen yol arkadaşlarımız ve milletvekili adaylarımız da 14 Mayıs’tan sonrada çalışmalara ciddi katkı sağladılar. Tüm Cumhur İttifakı paydaşlarına teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

“VANLI SEÇMENLERDEN DESTEK İSTİYORUZ”

Güray, cümlelerini şöyle tamamladı: Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye’yi daha da ileriye ve yerli- milli vizyonlara taşıyacağımıza inancımız tamdır. Yarın da Cumhurbaşkanımızı 13. Cumhurbaşkanı olarak seçeceğimize inancımız tam. Vanlı seçmenlerden destek istiyoruz. Kentteki 708 bin seçmenimizin hepsi bizim kıymetlidir. Biz 1 milyon 129 bin hizmet etmek üzere görevlendirdik, sonuç ne olursa olsun vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Vanlıların Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmalarını istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ÇETİN DEMİR