Pençe-Kilit harekatı bölgesinde eli kanlı terör örgütü PKK'nın düzenlediği hain saldırıda 9 askerimiz şehit oldu. Türkiye'yi derinden sarsan haber sonrası AK Parti, pazar günü gerçekleştireceği aday tanıtım toplantısını erteledi.

İşyeri kira zam oranları belli oldu! İşyeri kira zam oranları belli oldu!

Haftanın ilk günüyle birlikte yerel seçim hazırlıklarına hız kesmeden devam eden AK Parti, aday tanıtım toplantısının tarihini duyurdu. AK Parti'de ertelenen aday tanıtım toplantısı perşembe günü saat 14.00'te yapılacak.

AK Parti'de aday tanıtımı 18 Ocak'ta

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının da açıklanacağı aday tanıtım toplantısının 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te yapılacağı duyuruldu. Programın ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleşeceği öğrenildi.

Erdoğan adayları bizzat duyuracak

Ankara'daki aday tanıtım töreninde, sadece il belediye başkan adayları duyurulacak. İlçe belediye başkan adayları için çalışmalar devam ediyor ve planlanan takvime göre ise ocak ayı sonuna kadar ilçe adayları da açıklanacak. Bu süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara, İstanbul, İzmir ve Eskişehir gibi büyük şehirlerin ilçe adaylarını bizzat duyuracak. Diğer ilçe adaylarının açıklanması ise AK Parti Genel Başkan Yardımcılarının katılacağı törenlerle açıklanacak.

Saha çalışmaları hız kazanacak

Tüm adayların açıklanmasının ardından tam saha çalışmaları hız kazanacak. Özellikle Ramazan ayı da çok iyi değerlendirilecek. İftar ve sahur programları ile seçmenle bir araya gelinecek.

48 ilin adayı açıklanacak

İşte adayların açıklanacağı iller:

Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Malatya, Sakarya, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ağrı, Ardahan, Batman, Bayburt, Bilecik, Burdur, Bolu, Çorum, Mardin, Hakkâri, Iğdır, Kırşehir, Muş, Siirt, Şırnak, Tunceli, Zonguldak, Gümüşhane, Karabük, Karaman, Kırıkkale, Kilis, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Uşak, Yozgat

Kaynak: ENSONHABER