ŞEHRİVAN HABER: FATMA POLATCAN-ŞABAN BEYAZSAÇ

 Ulaşım ile ilgili projelerin ve sorunların gündemden düşmediği Van’da, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu iki günlük açılış ve ziyaretler için kente geldi. Çevre Yolu, Uçuş Sorunu, Van-Şırnak Karayolu, Kuzey Van Gölü Demiryolu Hattı gibi konuların çokça tartışıldığı süreçte Van’a gelen Bakan Uraloğlu iki günlük ziyaretinde birçok ziyaret gerçekleştirdi. Hakkâri ve Van’ı kapsayan ziyaretleri kapsamında Van Çevre Yolu’nu da ziyaret eden Bakan Uraloğlu, yol çalışmalarını yürüten ekip ile bir araya geldi. Yol ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan Uraloğlu, AK Parti ziyaretinde ise önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili mesajlar verdi. İl başkanlığında partililer ile bir araya gelen Bakan Uraloğlu, seçimle ilgili olarak; “Biz Van’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Van bizden hizmet bekliyor. Bizim de Van’dan beklentimiz var. Allah'ın izniyle seçimde Van'ın haritadaki rengini değiştireceğiz.” dedi.

BAKAN URALOĞLU: VAN’IN İHTİYAÇLARINI BİLİYORUZ

Bakan Uraloğlu, Van’a yapılan yatırımları dile getirerek, “AK Parti Hükümeti döneminde Van’a 37.6 milyar TL’lik yatırım yaptık. 36 kilometre olan bölünmüş yolu 547 kilometreye çıkardık. Van’ın bütün çıkışlarında bölünmüş yol yaptık. Sıcak ve beton asfalt yokken onu da 320 kilometreye çıkardık. 32 virajları da ortadan kaldıracak olan 3 bin 150 metrelik bir tünel var. Dün orada ışık görmeyi gerçekleştirdik. Van’ın ihtiyaçlarını biliyoruz. Bunları bir bir gerçekleştiriyoruz. Eksik olanları da gerçekleştireceğiz. Valimiz, milletvekillerimiz, il başkanımız, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız sizlerin ihtiyaçlarını bize bildirdiler. Biz de ekibimizle birlikte not aldık. Hemen yapılacak olanları yapacağız, zaman gerektirenleri de planlama ile yapacağız” ifadelerini kullandı.

URALOĞLU: VAN’IN HARİTADAKİ RENGİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Uraloğlu, Van’a hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, “Biz Van’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Van bizden hizmet bekliyor. Bizim de Van’dan beklentimiz var. Allah'ın izniyle seçimde Van'ın haritadaki rengini değiştireceğiz. Cumhurbaşkanımızın taktiri, Allah’ın rızasıyla bu göreve geldik. Hiçbir gayret karşılıksız kalmayacak. Biz şimdiye kadar gayret ettik, gayretlerimizin karşılığını aldık. Bu dünyada gayretlerimizin karşılığını alamazsak diğer dünyada alacağız zaten. Biz buna inanıyoruz” dedi.

“SEÇİMDE KULAĞIM VAN’DA OLACAK”

Fahiş fiyat ve stokçuluğun cezaları artırılıyor! Fahiş fiyat ve stokçuluğun cezaları artırılıyor!

Yerel seçimlerde Van’ın rengini değiştireceklerini ifade eden Uraloğlu, “Ben bürokratlıktan geldim ama iyi bir AK Partiliyim. Van’da, burada bir heyecan gördüm. Sizde ışıltı gördüm. Önümüzdeki yerel seçimlerde Van’ın rengini değiştireceğiz. İlçelerde ve merkezde hep beraber gayret edersek Cumhurbaşkanımız haritaya baktığı zaman Van'ın renginin değiştiğini görecek. Ben de o zamana kadar fırsat olursa Van’a tekrar geleceğiz. Seçim akşamı benim kulağım Van’da olacak. Sizin güçlü desteğinizle “Helal olsun, Van’a yakışan da buydu” diyeceğiz. Seçime kadar durmadan çalışacağız ve seçimi alacağız” diye aktardı.

Bakan Uraloğlu, ardından Özalp yolu üzerindeki Çevre Yolu şantiyesinde inceleme yapıp, brifing alarak Van’daki ziyaretini burada sonlandırdı.

Editör: Necmettin Dursun