ŞEHRİVAN HABER: ZENÜN YEŞİL-FATMA NUR POLATCAN 

Edremit Belediye Başkanı ve aynı zamanda başkan adayı İsmail Say, Yeni Yüzyılda Edremit Projeleri lansman toplantısında projelerini açıkladı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Güray, “Amacımız memlekete hizmet etmek” dedi.

31 Mart yerel seçim sonrası ilk anket! Hangi parti yüzde kaç oy alır? İşte anketten çıkan sonuç... 31 Mart yerel seçim sonrası ilk anket! Hangi parti yüzde kaç oy alır? İşte anketten çıkan sonuç...

“AMACIMIZ MEMLEKETE HİZMET ETMEK”

Güray, amaçlarının memlekete hizmet olduğunu dile getirerek, “Her gün yeni, yeniden güçlü bir şekilde 31 Mart seçimlerine hazırlanıyoruz. Bugün de Edremit Belediye Başkanımız sayın İsmail Say'ın proje lansman toplantısında sizlerle bir araya geldik. Gittiğimiz her yerde aynı şeyleri tekrar ediyoruz. İnançlıyız. Bu konuda son derece motiveyiz. Kazanacağımıza eminiz. İnşallah 31 Mart akşamı başta büyükşehir olmak üzere 13 ilçenin tamamında bir zafer bekliyoruz. Amacımız memlekete hizmet etmek. Hizmet denildiği zaman akla ilk gelen parti AK Parti'dir. AK Parti hizmetle eş anlamlı bir partidir” ifadelerini kullandı.

“VAN'IN MARKA ŞEHİR OLMASI İÇİN PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Güray, Van’ın marka şehir olması için çalışacaklarını belirterek, “Van'ı, ilçelerini ayağı yere basan projelerle hükümetimizin de destekleriyle iyi noktalara getireceğiz. Van'ın marka şehir olması için projelerimizi hayata geçireceğiz. Başkanımız bu akşam 5 yılda neler yapıldığını ve neler yapılacağını bizimle paylaşacak. İnanıyoruz ki bu projelerin hepsi gerçekleşecek. Çünkü 5 yılda çok yol kat edildi. Birçok şey çözüldü ve bundan sonra ki süreçte de yapılmayan projeler başta olmak üzere yeni projelerle de Edremit'imizi güzelleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ