Trendyol Süper Lig'de zirvenin 17 puan gerisinde kalan Beşiktaş, 16. hafta itibarıyla 3 teknik adam ile yollarını ayırırken gözler yeni gelecek teknik direktöre çevrildi. Sezona Şenol Güneş yönetiminde başlayan siyah-beyazlılarda tecrübeli teknik direktör, 5 Ekim'de Lugano'ya mağlup olunan maçın ardından istifa etti.

Beşiktaş'ta rota Sergen Yalçın'a döndü! Beşiktaş'ta rota Sergen Yalçın'a döndü!

Şenol Güneş'in istifa etmesinin ardından takımın başına yardımcısı Burak Yılmaz getirilirken genç antrenör 10 Kasım'da görevi bıraktı. Aynı gün göreve gelen Beşiktaş'ın efsane ismi Rıza Çalımbay ile de 42 günlük görev sürecinin ardından 21 Aralık'ta yollar ayrıldı.

4 ayda 3 teknik direkör değiştiren Kara Kartal'da Futbol Şube Sorumlu Feyyaz Uçar ve Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, yönetim ile yeni teknik direktörü belirlemek için masaya oturdu. Beşiktaş'a yeni gelecek teknik adamın yabancı olması düşünülürken şu ana kadar gündeme gelen isimler Oliver Glasner, Mircea Lucescu, Laurent Blanc, Slaven Bilic, Jorge Sampaoli, Van Nistelrooy, Frank de Boer, Bruno Genesio, Ole Gunnar Solskjaer ve Stanislav Cherchesov.

Milliyet'in haberine göre, gündemdeki 10 aday içinde yönetimin favorisinin Avusturyalı Glasner olduğu öğrenildi.

Editör: Necmettin Dursun