Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Türk Talebe Birliği 62. Genel Kurulu'nda konuşuyor.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Cumhuriyetin ilanından sonra da çalışmalarını sürdüren birliğimiz Hatay meselesinin en hararetli günlerinde aldığı aksiyon sebebiyle 1936 yılında kapatılmıştı. Yaklaşık 10 yıl sonra yeniden faaliyete geçen Milli Türk Talebe Birliği 1965 yılına kadar ismine ve temsil ettiği misyona pek de uyuşmayan bir yönetimin elinde adeta bizar olmuştu. Daha sonra yeniden isminde ifadesini bulan milli bir çizgiye yönelen birliğimiz benzer pek çok sivil toplum kuruluş gibi 12 Eylül darbesinin enkazı altında kalmıştır.

MTTB, maziden atiye bir köprü olma özelliğindendir. Milli Türk Talebe Birliği'nin en önemli özelliği ülkemizdeki milliyetçi ve mukaddesatçı gençlerin tamamını kucaklamayı başarmasıdır.

ALMANYA'YA GAZZE TEPKİ

Bütün Batı dünyası, haçlı emperyalist yapı bir arada. Dün akşamki (Almanya) ziyaretimde de ne yazık ki bunları gördüm. Cumhurbaşkanında da bunu gördüm. İsrail 13 bin kişiyi öldürdü, bunu niye konuşmuyorsunuz? Batı ölen Müslümanları görmüyor.

İsrail vahşice öldürüyorsa sebebi İslam aleminin dağınıklığıdır. Türkiye'nin sınırlarından ibaret bir ülke olmadığını hala kabul etmek istemeyen varsa ya gafildir ya da kafası ve kalbi başka mahfillere kiralanmış hain.

İSRAİL BİR TERÖR DEVLETİDİR

İki otomobil çarpıştı, karı koca hayatını kaybetti İki otomobil çarpıştı, karı koca hayatını kaybetti

Dün söyledim bugün de söyleyeceğim. İsrail bir terör devletidir. 

Editör: Necmettin Dursun