DEM Parti Van İl Başkanlığı’nın 2’nci Olağan Kongresi yoğun katılımla düzenlendi. Kongreye Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan, DEM Parti Van ilçe belediye eşbaşkan adayları ve çok sayıda partili katılım sağladı.

VAN VEKİLİ BULDAN: VAN’DA 14’E 14 YAPMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Kongrede konuşan Van Milletvekili Buldan, Van’da 14’te 14 yapmak için gece gündüz çalışacaklarını dile getirerek, “Önemli bir sürecin içerisinden geçiyoruz. Her anlamıyla bütün gözlerin DEM Parti’de olduğu bir sürecin içinden geçiyoruz. Önemli bir süreç dedik ve önümüzde önemli bir fırsat var. Bu fırsat seçim fırsatıdır. Bu fırsatı DEM Parti olarak bizler de iyi değerlendireceğiz. Van’da 31 Mart seçimlerinde hedefimiz çok büyük. Van’da 14’e 14 yapmak için gece gündüz çalışacağız, başaracağız ve kazanacağız. Şimdi herkesin gözü Van’da. Diğer partilerin de gözü Van’da. Van’da kim kazanacak, kim kaybedecek. Şimdiye kadar kim kazanmışsa yine o kazanacak. DEM Parti kazanacak. Biz kazanacağız. Halkımız kazanacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

YSK'dan Hatay, İskenderun ve Ordu seçimleri için flaş karar! YSK'dan Hatay, İskenderun ve Ordu seçimleri için flaş karar!

“HER İLDE ADAY ÇIKARACAĞIZ”

Buldan, her ilde aday çıkaracaklarını belirterek, “Türkiye genelinde de oylarımızı yükseltmek için her yerde adaylarımızın kazanması için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Biz her yerde aday çıkaracağımızı Van’da yaptığımız bir konuşmada söylemiştik. Şimdi görüyoruz ki aday çıkarıyoruz. Çıkarmaya da devam edeceğiz. Ankara’da, Adana’da çıkaracağız, Antalya’da çıkardık, İstanbul’da çıkardık. Bundan sonra yapılacak olan açıklamalarda aday çıkarmadığımız illerde de adaylarımızın olacağını partimiz açıklayacak ve halkımızın istediği, halkımızın ifade ettiği, halkımızın arzuladığı sonuçları mutlaka alacağız” diye aktardı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER