DEM Parti İl Örgütü ve Belediye eşbaşkan adayları sabahın erken saatlerinde seçim çalışmalarına başladı. DBP Eşbaşkanı Harun Okay, DBP İlçe Eşbaşkanı Fatma Erbaga, Milltevekil Zülküf Uçar, Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Neslihan Şedal, Tuşba Belediyesi Eşbaşkan adayı Ümit Keser ve meclis üyeleri Tuşba ilçesinin Atmaca (Heves), mahallesini ziyaret etti. Ziyarete Atmaca mahallesi ile başlayan partililer daha sonra Kom (Ocaklı), Zorava (Yemlice), köyleri ile devam etti.

ŞEDAL, 31 MART YEREL SEÇİMLERİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Sokakta, taziye evlerinde, kahvelerde yurttaşlarla bir araya gelen Eşbaşkan adayı Neslihan Şedal, Van Milletvekili Zülküf Uçar ve beraberindeki partililer yoğun ilgiyle karşılandı. Toplanan yurttaşlara kısa bir konuşma yapan Neslihan Şedal, 31 Mart yerel seçimlerin önemine dikkat çekti. Kürt halkının elinden kayyum zoruyla alınan belediyelerin geri alınmasının yolunun yurttaşların oylarına sahip çıkmakta geçtiğine Şedal vurgu yaptı. Buradan sonra yine Tuşba ilçesine bağlı Akçaören mahallesi ziyaret edildi.

UÇAR: BÜTÜN BAŞKANLARIMIZ VE ADAYLARIMIZ GÜNLERDİR SAHADA, HALKLA BİRLİKTE ÇALIŞIYOR

Vatandaşlarla bir araya gelen Van Milletvekili Zülküf Uçar, "Halkımıza sürekli şöyle bir propaganda yapılıyor; işte siz bu partiye oy verirseniz eşbaşkanları içeride şimdiki adaylarda için de aynı tehlike var. Bu belediyeleri ne kadar kazanırlarsa kazansınlar, kayyum atanır. Bu sahtekarlıktır, bu sahtekarlık bireysel bir sahtekarlık değil, mensubu oldukları partinin sahtekarlık politikalarının sonucudur. Bütün başkanlarımız ve adaylarımız günlerdir sahada, halkla birlikte çalışıyor. Eşbaşkanlarımız bir bildiri dağıttı, seçim çalışmaları kapsamında hukuksuzca gözaltına alındılar. Aynı gün serbest bırakıldılar ve seçim çalışmalarına kaldıkları yerden devam ettiler" dedi.

31 Mart yerel seçim sonrası ilk anket! Hangi parti yüzde kaç oy alır? İşte anketten çıkan sonuç... 31 Mart yerel seçim sonrası ilk anket! Hangi parti yüzde kaç oy alır? İşte anketten çıkan sonuç...

SAYYİĞİT: ÇÖZÜMÜN ADRESİ OLACAĞIZ

Milletvekili Gülcan Kaçmaz Sayyiğit ve beraberindeki seçim komisyonu ilçe örgütü ziyaret gerçekleştirildi. Esnafı tek tek ziyaret eden Sayyiğit ve partililer esnafın sorunların dinleyip belediye seçimlerinin ardından çözüm adresi olacaklarına vurgu yaptı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ