Büyükşehir Belediyesi eş başkan adayı Abdullah Zeydan, “Erciş  Belediyesini alacağız, kayyımı göndereceğiz. Bu alan bize sürgündeki arkadaşların özgürlüğüne kavuşacağının müjdesini de veriyor. Cezaevlerindeki tutsak arkadaşlarımız rehin. Halkımız her zaman partisine, iradesine sahip çıkıyor. Toplumun ihtiyacı barıştır.”dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iddialı seçim açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iddialı seçim açıklaması!

Çaldıran büro açılışında konuşan eş başkan Veysi Dilekçi: “Tüm baskı ve engellemelere karşı halkın partisine iradesine bu kadar sahip çıkması 31 Mart yerel seçimlerinde bize zaferi müjdeliyor. Tüm belediyeleri geri alacağız ve halkımızla beraber kentlerimizi yöneteceğiz.” Dedi.

Seçim bürosu önünde partililere hitap eden Erciş Belediye Eşbaşkan adayı Güler Temel, kazandıkları belediyelere “uyduruk” gerekçelerle kayyım atandığını söyledi. Temel, "8 yıldır talancı zihniyetin kontrolünde olan belediyelerde arkadaşlarımızın diktiği bir ağaca bile tahammül etmiyorlar. Ne varsa ortadan kaldırmaya çalışıyorlar. Birçok insanı işinden, aşından ettiler. Gençlerimize inşaatlarda çalışmayı reva gördüler. Bu bizim kaderimiz değil" dedi. 
 

Eşbaşkan adayı Baran Bilici, seçimlerde büyük bir farkla zafer kazanacaklarını vurguladı. Bilici, "İktidar partisini tabela partisi haline getireceğiz. Seçim çalışması yaparken ‘Biz sizi kayyımlardan kurtaracağız’ diyorlar. Siz giderseniz her şeyden kurtulmuş olacağız. Her yere eşit hizmet götüreceğiz" dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ