CHP lideri Özgür Özel, erken seçim için tek şartını açıkladı! CHP lideri Özgür Özel, erken seçim için tek şartını açıkladı!

ŞEHRİVAN HABER - Halkların Demokrasi ve Eşitlik Partisi (DEM Parti)'de İstanbul eş başkan adaylarından birisi olarak açıklanan Meral Danış, kayyum ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

31 Mart 2024'te yapılacak seçime sayılı haftalar kala partilerin seçim çalışmaları kadar geneldeki parti politikaları da gündemdeki yerini koruyor. Bir taraftan saha çalışması ve projeler konuşulurken diğer taraftan ittifaklar ve partiler arasındaki görüşmeler tartışılıyor. Özellikle AK Parti ile Dem Parti arasında görüşmeler olup olmadığı konusu en çok merak edilen konulardan birisi olurken İstanbul adayı Danış, hem görüşmeler hem de kayyum politikaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Eş Başkan adayı Meral Danış Beştaş, Medyascope Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır’a yerel seçimlerdeki stratejilerini anlattığı programda şu sözleri kullandı:

"İktidarın kayyum uygulamalarına değinen Meral Danış Beştaş, “Kayyum politikası iflas etti. Kayyum şu anda tartıştığımız bir mesele değil. Ben bir daha iktidarın kayyum atamak gibi bir yola gireceğini düşünmüyorum” dedi.

PROGRAMI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: ŞEHRİVAN GAZETESİ