DEM Partinin kazandığı Belediyenin hesabına bloke konuldu DEM Partinin kazandığı Belediyenin hesabına bloke konuldu

Bingöl, Erzurum, Muş illeri ve ilçelerini ziyaret ettikten sonra Van’a çıkarma yapan Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İdari ve Mali İşler Başkanı Medeni Yılmaz ile Genel Başkan Başdanışmanı Kerem Altun, ilçeler başta olmak üzere kent merkezinde vatandaşları ve esnafları ziyaret etti.

Bir yandan iyi adaylarla seçime girmek için sık dokuyup, ince eleyen Deva Partisi, Türkiye genelinde olduğu gibi Van’da da yerel seçimler kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Deva Partisi Van İl Başkanlığı heyeti, sahada çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettirirken, bu kapsamda Van’ı ziyaret eden Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İdari ve Mali İşler Başkanı Medeni Yılmaz ile Genel Başkan Başdanışmanı Kerem Altun, vatandaşları ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Deva Partisi’nde 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için hazırlıklar hız kazanırken, bu kapsamda kente gelen Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İdari ve Mali İşler Başkanı Medeni Yılmaz ile Genel Başkan Başdanışmanı Kerem Altun ilk olarak Çaldıran ilçesini ziyaret etti.

Beraberindeki Van İl Yönetimi, Çaldıran Belediye Başkan Adayı M. Reşat Yıldırım, Çaldıran ve Erciş ilçe başkanları ve teşkilatlarıyla birlikte esnafları ziyaret eden Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İdari ve Mali İşler Başkanı Medeni Yılmaz ile Genel Başkan Başdanışmanı Kerem Altun, vatandaşların taleplerini yerinde dinledi.

Daha sonra Van merkeze geçiş yapan heyet, burada da ev ziyaretleri gerçekleştirerek, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler kapsamında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Akabinde parti binasında Av. Erkan İrven Başkanlığı’nda il yönetimiyle bir araya gelen Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İdari ve Mali İşler Başkanı Medeni Yılmaz ile Genel Başkan Başdanışmanı Kerem Altun ile yerel seçimler ve yapılan çalışmalar hakkında görüşmeler gerçekleştirildi.

Kaynak: BASIN BÜLTENİ