ŞEHRİVAN ÖZEL -  Meterooloji'nin ve ilgili kurumların ardı ardına yaptığı yağış ve fırtına uyarıları devam ederken Van için kritik bir uyarı yapıldı.

Günlerdir tüm Türkiye'de hakim olan ve bir çok ilde sel ve fırtınalar yaşatan olumsuz hava koşullarının Van'da da etkili olmaya başlayacağı öğrenildi. 

Bir iş cinayeti daha! İnşaatın 6’ncı katından düşen kalıp ustası hayatını kaybetti! Bir iş cinayeti daha! İnşaatın 6’ncı katından düşen kalıp ustası hayatını kaybetti!

Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada yurdun doğu kesimlerinde beklenen kuvvetli yağışların Van'da da etkili olacağı duyruldu. Yapılan açıklamada: "27.11.2023 Pazartesi günü doğu kesimlerinde beklenen yağışların Muş çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Bitlis ve Hakkari yüksek kesimleri, Van'ın kuzeyinin ve güneyinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Sel ulaşımda aksamalar, yüksek kesimlerde buzlanma, don olayı ile kuvvetli güney yönlü rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzulklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. 

Vatandaşlarımıza saygıyla ve önemli duyrulur."

Editör: Garipzade Öztürk