Tv8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kırmızı Oda dizisinin 20. yeni bölümü 15 Ocak’ta yayınlanacak. Binnur Kaya’nın doktor hanım olarak başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Boncuk ve Kumru’nun hikayelerinin detaylarını öğreneceksinizBurcu Biricik’in muhteşem performansında Boncuk’un iyileşmeye başladığı anlara şahitlik edecek olan izleyicileri, çok duygusal anlar bekliyor. Doktor Hanım’ın verdiği ilaçlar sayesinde halüsinasyonlardan kurtulup gerçek yaşamla yüzleşmeye başlayan Boncuk’un aşkı Can konusundaki gerçeklerin de ortaya çıkacağı bir bölüm olacak. Boncuk iyileşiyor ama çok da mutsuz ve yorgun.

Kumru karakteri ise Doktor hanım ile hikayesinin detaylarını paylaşmaya devam edecek. Aslıhan Gürbüz’ün yüksek performansı ile ilgi gören Kumru’nun hikayesi yine izleyicilerin yüreklerini yakacak.

Yavuz’un peş peşe yaptığı kötülüklerden sonra sevilmeyi hak etmediğine inanmış Kumru, Doktor Hanım’ın desteği ile kendini bağışlaması gerektiğini fark eder. Karanlığın içinde çırpınan Kumru’nun başından geçenler izleyicileri yine çok etkileyecek.

Kırmızı Oda dizisinde ayrıca Ayşe konusunda da önemli gelişmeler var. Doktor Hanım, Doktor Ayşe’yi bu sefer kendisi ziyaret eder ve babasının ölümünden hissettiği suçluluk duygusunu, ardından aynı evi paylaştığı dayısıyla kurduğu güçlü bağı anlatır.

Deniz ise Piraye’nin ilişkilerine temkinli yaklaşmasına içerler. İşte tv8 ekranına damga vuran Kırmızı Oda dizisinin 20. bölümünden 2. fragman:

Kaynak: https://televizyongazetesi.com/

Editör: TE Bilisim