Engelli çift, inşaatını bitiremedikleri evleri için destek bekliyor Engelli çift, inşaatını bitiremedikleri evleri için destek bekliyor

ŞEHRİVAN HABER - Türkiye'nin neredeyse bir çok ili bir haftadan fazla bir süredir yoğun yağışlar ile mücadele ediyor.

Meteoroloji ardı ardına uyarılar yaparken bir çok il için acil koduyla uyarılar yapılıyor. Sel, fırtına, yağmur ve kar yağışları için uyarı yapılan bölgelerin sayısı artarken Van ve bölge illeri için yapılan uyarıdan sonra beklenen yağışlar başladı.

Van'ın Çaldıran ilçesi ile Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi arasındaki Tendürek Geçidi, yoğun kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Ağrı-Van devlet yolunun Tendürek Geçidi'nin taşıt trafiğine kapatıldığı belirtildi.

Van'da gece saatlerinde başlayan fırtına gün boyu etkisini artırarak sürerken, yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu. Yoğun kar yağışı ve tipiden dolayı Van'ın Çaldıran ilçesi ile Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi arasındaki Tendürek Geçidi ulaşıma kapatıldı. Karayolları Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Ağrı-Van devlet yolunun Tendürek Geçidi yoğun kar ve tipi nedeniyle taşıt trafiğine kapatılmıştır" denildi.
Kaynak: İHA