ŞEHRİVAN ÖZEL - HAKAN İZGİ:  Dün itibariyle zamlı fiyatları paylaşılmaya başlanan Halk Ekmek ile ilgili Edremit Belediyesi’nden flaş bir açıklama geldi.

Döviz fiyatlarındaki yükseliş, son haftalarda yeniden artan gıda fiyatları sonrasında Van’da Halk Ekmek fiyatlarına zam geldiği açıklandı. İpekyolu, Tuşba ve Edremit merkez ilçeleri tarafından sunulan ve daha önce 2,80 olan Halk Ekmek fiyatı 3,20 TL olarak belirlendi. Zam kararı büyük yankı uyandırırken Edremit Belediyesi’nden zam sonrası bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada halk ekmek hizmeti ile ilgili olarak şu ifadelere yer verildi; 2020 yılından itibaren sunmuş olduğumuz halk ekmek hizmeti; tedarikçi firmanın şartlarına uymaması ve belediyemiz onayı olmadan zam yapması sebebiyle durdurulmuştur.

Otomobil piyasısında aylar sonra bir ilk yaşandı! Sert düşüş yaşandı... Otomobil piyasısında aylar sonra bir ilk yaşandı! Sert düşüş yaşandı...

Söz konusu hizmetimizin devam etmesi için yeniden ihaleye çıkılmış olup hizmetimize kaldığımız yerden en kısa sürede devam edilecektir.

Halkımızın sağlıklı ve ekonomik halk ekmek hizmeti açlamı için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.

Basına ve Kamuoyuna sunulur.

Editör: Ömer Aykaç