Van'ın Edremit Belediyesinin ilçe genelinde başlattığı hummalı çalışmalarda Belediye Eş Başkanların talimatı ile yeni yol açma, drenaj ve parke kilit taşı döşeme çalışmalarına hız verdi.

Başkan Say, engelli vatandaşlara müjdeyi verdi! Başkan Say, engelli vatandaşlara müjdeyi verdi!

YENİ YOL AÇMA, DRENAJ VE PARKE KİLİT TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

İlçe genelinde, vatandaşların daha rahat ulaşım sağlamaları için çalışmalarını son hızıyla devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle, Elmalık ve Enginsu Mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Kentteki farklı noktalarda eş zamanlı olarak çalışma gerçekleştiren Fen İşlerine bağlı ekipler, mahallelerin koşullarına göre çeşitli çalışmalar yürütüyor. Kimi mahallelerde parke taşı, kimin de yeni yol açma ve kimi mahallelerde ise drenaj çalışmaları titizlikle yapılıyor. Gece gündüz demeden yoğun bir çaba içerisine giren ekiplerin çalışmaları mahalle halkından da takdirle karşılandı.

“HALKIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK İÇİN TÜM BİRİMLERİMİZ ÖZVERİYLE ÇALIŞMAKTA”

Konuyla alakalı açıklama yapan Edremit Belediye Eş Başkanları Rabia Başak Koç ve Cemil Komi; çalışmaların ilçe genelde aralıksız sürdürüldüğünü belirttiler. Çalışmalar sonunda her mahallenin modern yollara kavuşacağını ifade eden Eş Başkanlar; "Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır. Şu anda ilçemizde mahallelerin birçok yerinde ekiplerimiz bir yandan parke kilit taşı, bir yandan yeni yol açma ve diğer bir yandan da yağmur suları için drenaj çalışmalarını gerçekleştiriyor. Tüm bu çalışmalar daha güzel, daha yaşanılabilir bir Edremit için. İlçemizin yazın tozdan, kışında çamura maruz kalmaması için kilitli parke taşı döşeme, yenileme, yeni yol açma ve drenaj çalışmaları ile daha yaşanılır bir hale getiriliyor. Hedefimiz de budur, ve vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamaktır. İlçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ