Transfer döneminin hızlı takımlarından olan Fenerbahçe'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kadrosunu birçok yıldız isimle güçlendiren ve son olarak Manchester United'ın Brezilyalı futbolcusu Fred'i renklerine bağlayan sarı-lacivertliler, bir transferi daha bitirdi. Fenerbahçe, uzun süreli görüşmelerde bulunduğu hücum oyuncusu Cengiz Ünder'i Fransız devi Marsilya'dan kadrosuna kattı.

"PRENSİP ANLAŞMASINA VARILMIŞTIR"

Sarı-lacivertli takım Cengiz Ünder'in transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a duyurdu.

Yapılan açıklamada şöyle denildi:

Profesyonel futbolcu Cengiz Ünder'in transferi konusunda futbolcu ve kulübü Olympique de Marseille ile prensip anlaşmasına varılmıştır. Futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bu gece İstanbul'a gelecektir.

Süper Lig'de 35. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu! Süper Lig'de 35. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu!

15 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDENECEK

Fenerbahçe, Fransız ekibi Marsilya'ya bonservis bedeli olarak yaklaşık 15 milyon euro, milli futbolcuya ise 2.5 milyon euro'ya denk gelen yıllık maaş ödeyecek.

İPUCU VERİLMİŞTİ

Fenerbahçe 26 yaşındaki futbolcunun transferinin ipucunu ilk olarak Zimbru karşısında oynanan UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında vermişti. Şükrü Saraçoğlu'nda oynanan ve 5-0 sarı-lacivertli takımın üstünlüğüyle tamamlanan maçta Ferdi Kadıoğlu'nun attığı şık gol sonrasında Fenerbahçe sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Cengiz Ünder'in transferi için ilk mesajı vermişti.

Kaynak: EN SONHABER