Fenerbahçe'den Çağlar Söyüncü kararı! Fenerbahçe'den Çağlar Söyüncü kararı!

AMilli Takım'ın, Almanya'yı 3-2 yendiği maçta attığı gol ve oynadığı oyunla adından söz ettiren Kenan Yıldız, İtalya'da da gündem olmaya devam ediyor. Tuttosport'un haberine göre; Kenan bu akşam oynanacak olan Galler - Türkiye maçında ilk 11'de başlamasa bile ikinci yarıda şans bulabilir.

FENERBAHÇE'DEN KENAN YILDIZ'A TEKLİF
İtalyan gazetesi, Juventus'ta forma giyen genç yeteneğini geleceğiyle ilgili ise çarpıcı iddialarda bulundu. Haberde, Fenerbahçe'nin Kenan Yıldız'ı bir süredir takip ettiğinin bilindiği belirtilirken, sarı lacivertlilerin geçtiğimiz yaz Juve'nin kapısını çalarak 10 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif yaptığı ancak reddedildiği öne sürüldü. Kenan'ın gösterdiği başarılı performansın ardından bu rakamın artık pazarlık için masaya oturmaya bile yetmeyeceği belirtildi.

ALLEGRI'NİN KENAN İÇİN ÖZEL PLANI
Siyah beyazlı kulübün, 18 yaşındaki genç yetenek için satışı içermeyen özel bir planı olduğu vurgulanırken, "Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri'ye göre Kenan Yıldız sadece geleceğe yönelik bir yatırım değil, aynı zamanda şu anda da kullanacağı önemli bir koz" yorumu yapıldı.

KİRALIK GÖNDERİLMEYECEK
Milli futbolcunn teknik kalitesi ve gücüyle Juventus'a şimdiden faydalı olabileceği belirtilirken, Kenan'ın bu nedenle ocak ayında kiralık gönderilmesi öngörülmüyor. Bu sezon bazen Juventus'un genç takımı bazen de A takımında kadroya giren yetenekli oyuncunun artık Serie A'da daha fazla forma şansı bulması bekleniyor.

Editör: Necmettin Dursun